1. 1.
    +9
    normalde suratına bile bakmayacağım, mesajlarına bile bakmadığım o kezbanı o çorapların içinde gördüğüm anda film kopar işte...

    saatlerce, aşıkmışcasına şehvetle ve zevkle gibebilirim seni...

    allahım o ela gözleri, burunu, göğüsleri, beli... bacakları...

    saçlarını okşarım ilk önce sıkılmadan, bozamam o mahçup güzelliği. daha sonra gözlerini delerek adeta o masum bakışlarına doğru yaklaşırım. yaklaştıkça şehvetle bakar o ela gözler... yapışırım dudaklarına. sertçe... susuzluktan çıkmış gibi... elim benim olan o genç mabedin her yerine girmeye başlar. göğüslerini gittikçe vücuduma yapıştırırım.

    bırakamayacağını düşündüğün anda çekerim dudaklarımı, dudaklarından. o narin boynunu, güzel kokunu saatlerce içime çekebilirim. daha sonra uzanırız yatağa birlikte. penisimi, vajinanda hissedersin bi anda. ürkek gibi olur bedenin ama o azgınlıkla nafile... artık geri dönüşü yok.

    o balık etli bacaklarını sarmış o güzeller güzeli çorabının kokusunu saatlerce içime çekebilirim. dudaklarım mahrem yerlerine doğru gider. eteğine ve üstüne hiç dokunmam tabii. bacaklarınla geçirdiğim vakitte artık zevkten çıldırma noktasına gelirsin.

    elim kalçalarına gider sonra... hiç bırakmazcasına sıkarım o dolgun kalçalarını çorabın üstünden. saatlerce yalarım vajinanı. ıslatırım külodunu ve çorabını. artık çıldırma raddesine gelirsin... inlemeye kıvranmaya o narin belini oynatmaya başlarsın. ama yok, işim daha bitmedi seninle.

    istemsizce ayırırsın o bacaklarını ve ben o genç mabede iyice yerleşirim.

    artık dayanamam bende ve sırt üstü çeviririm o ciksi bedenini. bacaklarını birleştiririm. yüzüstü yatışını izledikten sonra kalçanı ısırarak, seni senden alıbilirim... artık o 18'lik belini narince eğerek, kalçalarını kaldırırsın iyice havaya.

    yavaşca yırtarım çorabınının genital bölgesine denk gelen yerlerini...

    yavaşca sokarım penisimi vajinandan içeri. titrer vücudun, irkilir. doggystyle pozisyonuna getirip seni zevkle gibmeye başlarım.

    bedenini tamamen bana teslim edersin. yavaşca başlarım bende. tutunamaz bedenin artık yüzüstü düşersin yatağa zevkten. bende başlarım seni zevkin dourklarında gibmeye. saatlerce gidebilir bu böyle. 1. 2. 3. hiç bozmam istifimi. boşalırım içine hunharca...

    ama sen hala o teslimiyetçi canlılığını korursun. çünkü yavaşca girirmişimdir o güzeller güzeli bedene...

    daha sonra yine sırtüstü çeviririm seni. son birkez daha öperim seni dudaklarından. artık o teslimiyetçi zevk kendini şehvete bırakır.

    bir melek gibi, masumlaşmış ve sadeleşmiş yüzünün ortasına, tanrı tarafından nazikce yerleştirilmiş hafif gülen o ağzının ortasına hiç beklemediğin şekilde sertçe sokarım penisimi.

    suratında ki korku ve endişe hali yerini yavru kedi bakışlarına bıraktığında, zevkim iki kat artar.

    ağzının içine sertçe patladıktan sonra. tekrar yönelirim aşağılara.

    ama bu sefer, ilk başlardaki gibi teslimiyetçi değil, karşı koyarcasına bedenlerimiz hunharca başlar bu sefer.

    ve öylede devam eder.

    o siyah opak çorabını bembeyaz edebilirim hiç acımadan.

    artık senin bütün duygularında yerini yorgunluğa bıraktığında benimde işim bitmiş olur artık...

    ama ertesi gün yine kezban kezban...

    dıbına koduğumun. allahtan fetiştim dua et bu kadarına mk.
    ···
   tümünü göster