1. 1.
    +1
    Sean "Sweet" Johnson
    CJ'nin ağabeyidir ve CJ'in küçük kardeşleri Brian'ı öldürdüğünü düşünmektedir. Faizon Love tarafından seslendirilen "Sweet", Grove Street Families'in lideridir fakat çete çökmek üzereyken zorunlu olarak CJ'den yardım ister. Hiç sevmem böyle insanları.

    Melvin "Big Smoke" Harris
    Grove Street sülalesinin uzun süredir üyesidir. Loco Syndicate ile bir iş kurmak istemektedir fakat Sweet bunu kabul etmemektedir. Başına buyrukluk onun ruhunda vardır, oyun içinde Clifton Powell tarafından seslendirildi. Oyun dışında seslendirilmedi.(!)

    Lance "Ryder" Wilson
    CJ'in en eski ve en iyi arkadaşlarından biri. Ufacık tefecik fakat cesur ve yüreklidir. Serkan Balcı gibi hehe. Fakat CJ'in 5 yıl Liberty City'de kalması süresince değişmiştir ve o da Melvin gibi Loco Syndicate ile iş kumaktan yanadır. Sadakat sıfır anlayacağınız. MC Eiht tarafından seslendirilmiştir.

    Memur Frank Tenpenny
    Rüşvet yiyen, satıcı, şerefsiz, aldatıcı, *pne, insan bozması... Terbiyemi bozmak istemiyorum, çok önemli bir proje olan C.R.A.S.H için gangsterlere karşı büyük bir mücadele veren polis arkadaşlarını aldatmıştır. Samuel L. Jackson tarafından seslendirilmiştir.

    Memur Eddie Pulaski
    Memur Tenpenny'nin sağ kolu. Buna da aynı hakaretleri ediyorum... Chris Penn tarafından seslendirilmiştir bu şerefsiz... Adi... Hehe oyunda yönlendireceğim adama karşıt fikirdeyim ne iş haa.

    Memur Jimmy Hernandez
    Bu da C.R.A.S.H karşıtı üçüncü ve son polis. Jimmy diğer dallamalar kadar etkili olmasa da, o da bize yardım ediyor. Daha önce GTA:Vice City'de de seslendirme yapan Armando Riesco tarafından seslendirilmiştir.

    Wu Zi Mu
    Arkadaşları tarafından "Woozie" diye çağrılan bu cool arkadaşın en önemli sorunu, kör olması. Las Venturas'ta bir kumarhanesi vardır. iyi yaşamaktadır fakat Grove Street Families'in düşmanı Sindacco Family onu öldürmek istemektedir. Kör olmasına rağmen hisleri çok kuvvetlidir. Bunu kanıtlayacak birşey var, o mükemmel bir golf oyuncusu ve hâlâ öldürülemiyor. James Yaegashi, Woozie'yi seslendiren aktördür...
    ···
   tümünü göster