1. 1.
    0
    20 yaşındayım istanbulda bir özel üniversitede okuyorum. 2 senelik okulumun son senesinde lanet fizik dersim FF geliyordu. Okulda az çok ortamı olan, sınıfın kızlarıyla genelde düzeyli bir arkadaşlık ilişkisi kurmaktaydım. ortamdaki kızlarla bazen muhabbeti ileri zütürür fakat ciksüel anlamda bir sonuç hiç alamazdım.

    Fizik öğretmenim ise 34 yaşında emel adında bekar ve dul, kumral kıvırcık saçlı gözlüklü biridir. Sınavlardan bir hafta önce ben bir soru için emel hocanın yanına çıktım. Kendisi bölüm şefimizdir. Kapıyı tıkladım ve içeri girdim. odasında kimse olmadığından kapıyı kapamak istemedim. sonra kendisi kapıyı kapamamı söyledi. kapadım. ardından sorumu sordum, tam çıkmaya yönelmişken facebookunda bir problem olduğu ve bir türlü online gözükemediğini söyledi. ben de yardımcı olmak için oturduğu sandalyesinin yanına gittim.

    oturduğu sandalye biraz alçaktı, hafif eğildim iki elimi masaya yasladım. baktım internet exploler kullanıyor. hemen chrome indirdim. tabi bu sırada kısa süreli sessizlikler oluşuyordu. bu sıralarda nefesimin hızlandığını hissettim. sakin olmaya çalıştıkça kendimi dizginleyemiyor, adeta hormonlarımın bana bir oyun oynadığını düşünüyordum. emel hoca hiç konuşmuyordu. odadaki ciksüel gerilim ikimizin de ruhlarına girmişti artık.

    derken chrome indi. facebook'unu açtım ve online olmuştu. 'canım çok teşekkür sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum' dedi...
    ···
   tümünü göster