1. 1.
    +1 -1
    Bu yazı inci oluşumunun iç dinamiklerini sofistik bi şekilde açıklıyo, ancak tamdıbını okumadan hiçbirşey anlamazsınız..

    Birleşik Devletlerde 1970li yıllarda sektörü geriletmek için ferre yıldızları hakkında fahişelikten dava açıldı fakat bu davaların hepsi düştü. Mahkeme para karşılığı cinsel ilişkiye giren kişiyle, para karşılığı cinsel ilişkiye giren kişiyi canlandıranı birbirinden ayrı tuttu ve bu kişileri oyuncu kategorisine soktu.

    VCR (şu anda DVD ve internet) sektörünün gelişmesiyle insanların kendi evlerinde ferre filmi izlemesine olanak sağlandı ve görmezlikten gelmenin mümkün olmadığı bir alan oluştu. Kısa bir süre içerisinde kurulan firmalar ve çekilen ferre film sayısı katlanarak arttı. Bunun sonucu olarak şu anda yüzlerce yetişkin film şirketi vardır ve bir yılda binlerce ferregrafik oyuncunun rol aldığı on binlerce yeni film yayımlanır. şimdi asıl mesajı burda veriyorum:bu yazı tamamen alakasız bi konudan alınan copy paste stili oluşumdur. kimsenin okuumıyacağını bildiğim için bu yazının ortasında size ve sevdiklerinize küfür edebileceğimi düşündüm.siz bu küfürü bu yazının bütünün içinde farkedemiyeceğiniz için hiçbişey anlamıcaksınız ve bende küfür yememiş olucam nası fikir huur çocukları? ananızın dıbını gibiyim tamammı, huur ççocuğu liseli ergenler sizi adam olun önce sonra yazı yazın zütoşlar sizi. küfürlerim bu kadar dı saygılarımı sunarım gerizekalı moronlar. Heterociksüel ferregrafide erkek oyuncular ise görünüşlerinden çok ciksüel performanslarına göre seçilir. Her erkek oyuncunun başlarda gay filmlerde oynaması gerektiği söylense de bu doğru değildir. Yeterli süre ereksiyon halinde kalabilmeleri ve penislerinin büyük olması genel anlamda aranan özelliktir. Erkek oyuncular genelde kadın oyunculara göre daha çok para kazanırlar. Gay filmlerinde erkeklere daha fazla para ödenir ve heterociksüel ferregrafiden diğer alana geçiş yaşanabilir. Kadın oyuncular da lezbiyen sahnelerde oynayabilir fakat bu onlara ödenen ücreti fazla değiştirmez.

    izleyiciyi soğuttuğu sebebiyle bazı filmlerde kondom kullanılmaması ferre oyuncularını da AIDS gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı savunmasız bırakır.

    1980lerde aidsin patlamasıyla birlikte John Holmesun da dahil olduğu birçok oyuncu hayatını kaybetti bu trajik olay sonrasında abdde Adult Industry Medical Health Care Foundation kuruldu ve erotik aktörler 30 günde bir HIV testinden geçmeye zorlandı. Ayrıca bu vakıf bütün testlerin ve bilinen cinsel ilişkilerin kaydını tutar, bir sorun olduğunda oyuncuları uyarır.

    2004 yılında erkek oyuncu Darren Jamesin hiv testi pozitif çıktı aynı aralıkta kadın oyuncu lara roxxun da testi pozitif çıktı. Jamesin önceki negatif hiv testinden sonra 12 kadınla birlikte olduğu sanılıyor hastalığı lara roxxun zaman zaman sokak fahişeliği de yapmasından dolayı kaptığı sanılmakla birlikte, kimilerine göre de Jamesin brezilyada çektiği film sırasında ona bulaşmış olabileceği söyleniyor. Olay tam aydınlığa kavuşmamıştır fakat olay duyulduktan sonra heterociksüel ferre endüstrisi çalışmalarına bir süre ara vermiş, çok sayıda oyuncu teker teker testten geçirilmiştir ve bu yapı oluşmuştur.

    Yukarıda da belirtildiği gibi inci bu tür iç dinamiklerin birleşmesiyle oluşmuş karmaşık bir yapıdır..
    ···
   tümünü göster