1. 1.
    +1
    3-4 aydır tanıdığım bi kız var. facebook' tan eklemişti önceden. aynı okuldaydık ama tanımıyorduk birbirimizi.bu yaz tanıştık. muhabbetimiz ilerledi biraz. sonra buluştuk falan. çok hoşlandım bu kızdan. gezdik, bir yerlere gittik. şimdi okulda görünce birbirimize selam veriyoruz. bazen konuşuyoruz. ama en fazla 5 dk sürüyor. naber, nasılsın muhabbetleri işte.

    dün sabah facebook' una çok hastayım yazmış. hemen görür görmez aradım. merak ettim seni falan dedim. iyi misin, neyin var falan dedim. fazla uzatmadım baya kötüydü çünkü. 1 dk konuştuk max. akşam da hayattan bezdirdiniz yazmış facebookuna. hemen aradım. konuşacak halim yok. sonra konuşalım dedi. biraz sonra mesaj attım merak ediyorum seni diye. tekrar aradım. yine konuşamam falan dedi. ısrar ettim noldu diye. ailemle kavga ettim falan dedi.

    benim annem ile babam boşanmıştı binler, kız da biliyor bunu. ailevi durumların ne olduğunu çok iyi bilirim. kıza dedim ki ailenle ilgili bi sorun varsa seni en iyi anlayabilecek insan benim dedim. sonra konuşalım o zaman dedim.

    kız ona karşı hislerimi az çok anlamış mıdır lan ? hisleri belli etmekle, ona karşı ilgili olduğumu göstermekle iyi yapmış mıyım ?

    artık dayanamıyorum lan. çıkıp pat diye seni seviyorum demek istiyorum ama yapamıyorum. cesaretim var. ancak 2 sene önce bi kıza pat diye söyledik. reddetti. ondan dolayı biraz korkum var.
    ···
   tümünü göster