1. 1.
    0
    şoke oldum beyler. sadece kalçaları hoşuma gitmişti. boy pos yerinde ama bana göre değildi amk. boyu 1,70 falandı. bir daha nerede görebilirim? hiçbir yerde! bunun için gördüm ve hemen konuştum. verdim numaramı, 5-6 saat sonra aradı. anlaştık, buluştuk.

    mavi konvers giydiği halde çingene pembesi desenli kısa çorap giymesini görmezden geldim zira sadece kalçalarına bir kere dokunmak istiyordum. sabretmem gerekliydi. sırtına yeşil hırka, zütüne siyah pantolon ayağında yine o mavi konvers vardı. tüm bu saçmalığa rağmen beceriksizce mavi göz kalemi kullanmasını da görmezden geldim. hatta öyle açık bir yerde de buluşmak istemedim. kendisini ilk gördüğüm yerin yakınlarında ara gibi bir yerde merdivenler vardı oraya çağırdım bunu, geldi. ellerini yakından gördüm, güzeldi. ayak fetişisti olarak elleri görünce hemen ayaklarını düşünmeye başladım. sonra sakin olmayı öğütledim kendime. sadece kalçalar! sıkıca çek kendine o kavisli zütünü avuçla ve yoluna bak!

    15 dakika sonra bunu ayağa kaldırdım. sahile 1 kilometre kadar uzak ama yüksek bir yerdeydik. kız kulesi görünüyordu. yandan sarıldım buna. hissetti erkekliğimi. korktu da tabii. kendini koyversin diye boynunu falan öptüm. neyse beyler, kendini salınca hemen yarım döndürdüm ve çektim kendime.

    http://www.medyafaresi.co...kardashian_732_33598.html

    aynen böyle sarıldım hatuna. geçti kendinden. güzel kokuyordu.

    ikinci gün mesaj atıp durdu sürekli, cevap vermedim. üçüncü gün görüşelim dedim aynı yerde. tamam dedi, buluştuk.

    dıbına koyduğumun kızı açık konuştu. ''ben buraya ilişkiyi bitirme kararı aldığımı yüzüne söylemek için geldim' dedi.

    açık sözlü hoşuma gitmişti. bir şok da var aynı zamanda. velhasıl kelam böyle konuşması hoşuma gitti. bende bu şekilde kalsın diye, hatıralarım bu şekilde olsun diye hiç itiraz etmedim. güldüm ve peki dedim.
    ···
   tümünü göster