1. 176.
    +1 -5
    Herkes okusun önemli!

    Kısaca şunu belirteyim. Pgiboloji alanında çalışmalar yaptım, sadece sosyal bilimleri geçin, doğa bilimleri üzerine de uğraştım, aklınızın alamayacağı derecede materyalistim...

    Ve burada yazılanların hepsini tek tek okudum, katıldığım noktalar var ama gerçekten tehlikeli sonuçları olabilecek şeyler de var.

    Arkadaş Freud'u yarım yamalak okuyup -kanımca hiçbir gibim bilmeden- kendince bir tez oluşturmuş (çok güzel) ama Freud'un farklı ve bazı zorlamaların - tetiklemelerin veya bastırmaların çok tehlikeli kişilik bozukluklarına neden olabileceğine dair söylemleri var, detaylarına girmeyeceğim zaten girsem de bir çoğunuzun sadece cinsellikle alakalı sonuç çıkarmaya programlanmış gibimsonik sorgulamayan sadece züt üzerine oturup inci'den bir şeyler çıkarmaya çalışan beyinleriniz anlamayacak.

    Bunun yanında Pgiboloji ve özellikle cinsellik sadece Freud değil, bugün bir çok "Freud' things" şeyin aksi ispatlandı.

    Sonuç (özet), şimdilik bırakın nehir yolunda aksın, zaman aksın. Aşırı hızlı aksın diye zorlamayın (her gün en az 3 kere mastür yapmayın) ya da akmaması için kendinizi bastırmayın (yok kendimi tutucam kız tavlıcam vs). Bırakın düzgün insan gibi akıp gitsin zaman. Kız tavlayanlar çevresinde 50 tane kızın sakso yapmak için sıraya girdiği erkekler emin olun mastür yapıyorlar.

    Eğer merak eden varsa bu kız tavlama, aşk, depresyon ilişkisini açıklayabilirim.
    ···
   tümünü göster