1. 26.
    +1
    panpa, yeni hatuna sevişelim mi diye yem at, eğer yemi yutar yatağa girerse azılı kaşardır amk. sende her erkeğin yapması gereken şeyi yapıp kaşarı yatakta eriteceksin sonrada vuracaksın tekmeyi zütüne.

    Bak kardeşim ben 3 yıllık birlikteliğin ardından düğüne 15 gün kala terkedildim. nişanlım eski türkiye güzellerinden ( birinci değil ama ilk 3 te idi ) medyada tanındık bir isim. ben bu terkedilişin ardından ağır bir depresyon geçirdim ve ne içki ne uyuşturucu hiçbirşey kullanmadım. 2 yıl asalak gibi gezindim ortalıkta anamın dıbına koyup gitmişti. halada sebebini bilmem neden gitti. benden sonrada hiç sevgilisi falanda olmadı ( tek gecelik ilişkisi dahi )

    ondan sonra ben hep kendimde aradım suçu, keşke daha fazla kaslı olsaydım, daha iyi cinsel performans bıdı bıdı bıdı. Önce 35 kg verdim 3 ayda ilk bahardı. sonra hayvan gibi kas yaptım ( protein tozu ve aminoasit takviyesiyle ) yaza girdiğimde tüm vücudumu ağda yaptırdım, kaslı ve ağdalı vücut düşün. sonrasında önüme gelen bütün karıları gibip gibip bıraktım. her gibişimde daha çok ben kaybettim. her gibişimde dahada duygusuzlaştım. en son olarak ona acı verecek hamleleri yapmam gerektiğini düşündüm. önce teyzesinin kızıyla yattım. istanbulda gittiği mekanlara teyze kızıyla beraber gidip, french kiss yaptım yanı başında. teyze kızına kalmaya geldiği gece teyze kızına ilk anal zevkini yaşattım, teyzesinin kızı bağır bağır bağırırken büyük ihtimalle o da yan odada bizi dinliyordu.

    Sonra en yakın kankam dediği manken arkadaşını bunun evinde onun yatağında çatır çutur gibtim, hatta yatağa attırıp çarşafınıda değiştirtmedim. sonuç olarak ne mi oldu ? geliyorum oraya güzel kardeşim.

    sonuç olarak ayrıldıktan 8 ay sonra bana mesaj attı, konuşmamız gerek diye, bende ilk uçakla atladım gittim istanbula. oturduk cihangirde bir cafeye. bana aynen şöyle söyledi " sen anamı gibene kadar etrafımda gibmedik karı bırakmayacaksın sanırım " dedi. bende ne çabuk anlamışsın yahu ben biraz daha saf sanırdım seni dedim. sonra çektim gittim. aynı günün akşamı bena reinaya gidelimmi diye mesaj attı. bende gelmiyeceğim sevişiyorum dedim ama yalandı. bu gecenin sonuna doğru bana tekrar mesaj attı. çok sarhoşum beni alırmısın diye. bende gibtir git taksi tut dedim.

    3 gün sesi çıkmadı bende memlekete döndüm. birgün mesaj attı nerdesin diye hiç cevap vermedim sonra berere gitmek için arabama bindiğimde sokağın köşesinde beklediğini farkettim. yaklaştım yanına ne istiyorsun hayatımın tekrar dıbına koymak mı ? yoksa etrafındakilere yaklaşamam için beni uyaracak mısın dedim. o ise hiç beklemediğim yerden soruyu yapıştırdı. tekrar beraber olma şansımız varmı ? evet aynen bunu sordu. o kadar düğün masrafı yap, ev tut, eşyaları daya döşe düğüne 15 gün kala terket sonra geri gel barışalım de. bende salaktım ya hani...

    ama güzel bir intikam almam gerekliydi ondan. pekala dedim barışalım. neyse iz bununla benim memlekette 1 hafta takıldık falan. bu istanbula gitti. bende hemen kankasını memlekete davet ettim bundan gizli ( kankası azılı kaşardır, şimdilerde umreye gitme planları yapan eskiden yunanistana kakaladığımız bir manken bilin bakalım kim ) neyse biz bununla bi kaç gün takıldış ben bunu tokmakladım. sonra benimki geldi memlekete iş almamış 2 ay için tatil yapacakmış benimle, güneş, deniz,kumsal gibisinden. akşam dedim bizim yazlığa gidelim mi ? hemen atladı tabi. gece bizim yazlığa gittik deli gibi sarhoş olduk sonra en bunu gibtim, bir daha gibtim, bir daha gibtim, bir daha gibtim. sabah güneş aydınlanıncaya kadar gibtim. akşama kadar uyumuşuz. uyanınca bir baktım bu yemek yapmış mumlar şarap felan. yemeği yedik. şarabı içtik, hafif çakır keyif bunu brir daha gibtim, bir daha , birdaha sonra duş aldım ve bir baktım bu yatakta yatıyor gülüyor bana bakıyor. dedim neye gülüyorsun ? çok mutluyum dedi. sen yanımdayken aslında ben ne kadar mutluymuşum onu farkettim dedi. bende öyle mi ? dedim. o zaman şimdi ne yapıyoruz bak ben sana söyleyim dedim. üstümüzü giyiniyoruz, sonra havaalanına gidiyoruz, sana ilk uçağa bilet alıyoruz ve sen istanbula evine dönüyorsun, sonra bir daha bir biriizi hiç aramıyoruz, yani kısaca gibtir olup gidiyorsun buradan dedim. suratındaki eblek ifadeyi hala unutamam. ve böylece bir daha hiç aramadık sormadık birbirimizi. bu olaydan sonra 9 ay pgibolojik tedavi gördü sadece onu biliyorum.

    özet geçecek olursam, eski hatunu kendine döndürmek için elinden ne geliyorsa yap. sonrada bir gece gib, ertesi sabah zütüne tekmeyi at, hem geçmişin intikdıbını alıyorsun hemde gibtikten sonra bin gibi ortada bırakmanın verdiği haz duygusuyla eğleniyorsun ve hayatın eskisinden daha iyi oluyyor.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster