1. 1.
    +8 -1
    hemen ergen ergen küfretmeyin bi okuyun hak vereceksiniz.
    20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. fakat pek öyle sakalım falan yok biraz çocuk gibi gösteriyorum.bi gün ebem gibilmiş halde sabahın 8inde 500t ye bindim. bilen bilir konserve bu otobüste icat edilmiştir. neyse ben tuzladan bindim kavacıktaki okuluma doğru gidiyorum. otobüste ilk durak olduğu için boş sayılır. ayakta kimse yok ama oturacak yerde kalmamış. bende oturdum bi yere. sınav olmasa gibsen gitmem öyle hastayım ama yapacak bişi yok. hafif kafamıeğdim tam uykuya daldım yanda oturan 45-50 yaşındaki lavuğun sesine irkildim.
    -para herşeyi satın alır olmuş yeğen. gençlerinde kimseye saygısı kalmadı.
    bir baktımli 25 li yaşlarda bi topal lavuğun yanında gibecek gib bakıyo bana.ama adam öyle bi bakıyo ki fırsat bulsa elindeki değnekleri zütüme sokacak.bre ey huurnun evladı:
    ben otobüse bindiğimde millete yer vercem diye uykumdan mı olacam? çok zorlanıyosan gel yer iste vermeyen oç dıbına kodumun kekosu. diğer bir huur çocuğuda yanında oturan bin.tak var sanki kalksan. yaşlı ayağı yapıyo bana laf sokuyo aklınca zütveren. çıkardım mp3ü taktım kulağıma topal kekoyla bakışarak gittik. maltepe köprüsünde indi bin.
    ···
   tümünü göster