1. 1.
    0
    bu başlık altında rezerve alan arkadaşlarımıza 3 kere ardarda 2 ve uzerı oran maç vericem. devamında ise para karşılığında maç vermeye devam edicem isteyenler denesin. devamında da mac vermeye devam edilecektir ama para karsılıgı tabiki . paralı mac vermeye başladığımızda eğer verdiğimiz mac yatarsa paranızı mac sonu anında banka hesabından iade edilecektir .güven konusunda sıkıntınız olmasın . oranlar iddaya göre 2.00 ve üzeridir. genellikle tek maç verilir eğer verilen maç yatarsa paranız anında maç sonu hesabınıza iade edilecektir zaten kontak halıne gecen arkadaslara telefon numarası vesaire verilecektir. 3 maç sizin güveniniz acısından bedava verilecektir. Maç başı ücret ise 30 Türk lirasıdır. Canlı bahis sitelerinden oynayan arkadaslara ise yine aynı şekilde yardımcı olunur. 2 ve üzeri oranlı maçlar fix fiyattır 30 tl olarak belirlenmiştir.

    isterseniz reserve almaya başlayın ilk 3 sayfaya maç verilecektir. ilk mac bahsinden bir saat önesine kadar gönderilecektir.ilk maç bahsi bugun 18.00 a kadar sadece ilk 3 sayfa rezerve alanlara gönderilecektir.

    hatırlatma: ilk vereceğim 3 maç parasızdır denemeniz ve güven kazanmanız için. sonraki maçlari satın almak veya almamak size kalmış.

    edit: fiyatı 20 türk lirasına cektim. Dahada düşmem
    ···
   tümünü göster