1. 226.
    +1 -1
    Beyler,

    Öncelikle @166'da da belirttiğim gibi, ilk entryler sadece sizin gibi (erkekliğin aslında özünde olan arayış) abazaların dikkatini çekmek için yazılmış şeyler. Ben uzun yıllar boyunca pgibolojik ve bu bireysel pgibolojinin toplumsal pgibolojiye ya da kimilerine göre sosyolojiye etkilerini deneylerle araştırdım.

    Ben de abazaydım, elim gibimde onun bunun zütünü dıbını izler, gerçekçi hayallerimle bilincimi gözlerimin önünde film şeridi gibi izler dururdum. Artık abaza değilim demiyorum, bunu dersem bir çoğunuz bunu yine o gibtiğim bilinçaltınızda "abazalık = erkeklik" olarak algılayacaksınız.

    Neyse konuya geleyim. Ben yıllardır deneylere denek olarak ve bazen de bizzat deneyerek -deney yaparak- (experimentally, bazılarınız bunu observation'la karıştırmasın) bazı çıkarımlarda bulundum. Eğer ilgilenecekseniz bunlardan bazılarını (aklıma gelenleri) ve daha sonra aklıma gelmeyenleri de sizlerin katkısıyla çıkarımlar yaparak size anlatıcam.

    AMA !!! Yazdıklarımı günlük hayatından memnun olanlar okumasın. Ben sadece diğer yazarlar gibi anlatıp geçmek istemiyorum. Kelimeler ve sesler yardımıyla beyninizi şartlandırıp (behaviourism) ve hatta bazı subliminal (bilinçaltı) ögelerle içeriği zenginleştirip okuyanları tabiricaise "yönlendirmek" istiyorum.

    Okuyanlar ise sesleri ve kelimelerimi dikkatli okusunlar ve lütfen rahat bir koltukta ve stressiz biraz da umursamaz olsunlar.
    ···
   tümünü göster