1. 1.
    +60 -18
    yeter artık yeter bıktım. anladın mı bıktım. korkarak yaşamak istemiyorum. yarın ilk iş savcılığa gidecem.

    hatırlayanlarınız vardır. profesyonel body ciyim. bi başlıkta vücudumun capslerini paylaşmıştım. "oo panpa helal sağlam vücut yapmışsın" falan demiştiniz hani. o zaman bu yarim altin denen huur çocuğu özelden mesaj atmıştı.
    aynen şu şekildi
    "vücudun gerçekten çok hoş, kaslı erkeklere bayılırım, inş bigün fırsat olurda beni gibersin. capste görmediğim yerlerinide görmek istiyorum. anladın sen =) " diyeydi.
    "gibtir git lan top" diyerek direk reddettim bu çirkin teklifini.
    pişkin pişkin bir mesaj daha atmıştı.
    "eğer capsleri gönderirsen hemen telefonuna 100 kontör gönderirim" diye... amk zaten cepte 5 kuruş para yok 100 kontörüde duyunca dayanamadım yolladım capsleri. o kadar aceleci davrandım ki yüzümü sansürlemeyi unutmuşum.
    o günden beri beni sürekli tehdit ediyor. olur olmadık fotoğraflarımı istiyor eğer vermezsem elindeki fotoğrafları internete süreceğini söylüyor. mecburen ne istiyorsa çekip yolladım. ama son isteği bardağı taşıran son damla oldu.
    biraz önce aynen şu şekilde pm attı;
    "babaannem capslerini gördü. seni çok beğendi. tatlıses turizmden biletini kestirdik yarın erkenden bilecike geliyorsun. babaannemle beni aynı anda çılgınlar gibi gibeceksin. babaannem zütüne parmak dahi atsa sesini çıkartmayacaksın. aksi takdirde olacakları biliyosun" diye. artık bu kadarıda fazla! ben böyle bi hayat yaşamak istemiyorum. capslerimide isterse yayınlasın umrumda değil. yarın ilk iş savcılığa gidip bu huur çocuğunu şikayet edecem.
    artık mahkemede hesaplaşacaz yarim altin efendi.bu ülkede adalet var adalet!
    bütün yazdıkların elimde hepsi belgeli. hemde çarşaf gibi.
    bana şans dileyin. sizleri gelişmelerden haberdar edeceğim

    edit: et13 de amlı olduğumu söylemiş. bence daha fazla çirkinleşme. ben bu sözlükte boy boy adonislerini paylaşmış adamım. üff yada hiç seviyene inemem. mahkeme salonunda hesaplaşacaz nasılsa.

    edit2: aman ne olacak ki diyen huur çocukları. adamın elinde kırlent giberken bile çekilmiş fotolarım var :( hepsinde de yüzüm belli. :(((
    siz tutmuş ne olacak ki diyosunuz :/

    edit3: artık onlardan korkmadığımı. kozlarımızı mahkemede paylaşacağımızı söylemek için babaannesinide aradım. meşgule aldı kaltak. ama bu iş burda bitmez tüm türkiyeye nasıl iğrenç insan olduklarını ispatlayacam

    edit4: yolla panpa diyene 14.2 cm yarramın capsini atıyorum beyler.
    ···
   tümünü göster