1. 76.
    +3
    @93 kanka sana kolay gelsin o zaman. dikta rejimini dört gözle bekliyoruz.

    he bi de empreyalizm ve kapitalizmle islamı bağdaştırmayı başardığın için beyin nöronlarını tek tek öpüyorum sevgili kardeşim. aslına bakarsan bu bağdaştırmayı yapmak için de kafa yormadığını biliyorum. beyin nöronlarının 38 atp bile harcadığından şüpheliyim bu konuda. çünkü senin bu bağdaştırmayı yapman için düşünmeye ya da araştırmaya ihtiyacın yok. çünkü sen ateist bir rasyonalist olduğunu iddia ettiğin halde alsında dogmatizmin diktası altına girmiş, ve önündeki demir parmaklıkları görmemeyi öğrenmiş bir mahkumsun benim gözümde. o parmaklıkların orada olmadığını kendine o kadar çok telkin etmişsin ki sonunda parmaklıkların arkasını parmaklıklar saydammışcasına görebilmeye başlamışsın. bu uğraşın da taktiri hakediyor bence.

    bak ben de edebiyat kasabiliyorum kardeş. demek ki ben haklıyım. hehe. ne kadar çok, az bilinen kavram ne kadar çok terimsel ifadeler kullanırsam o kadar haklıyımdır. bakış açının az çok bu olduğunu görebiliyorum. ama dediğim gibi boşuna kasıyorsun.

    tutunacak bir dal bulamadığın için o muhteşem hukuksal terimlerinden, o harika kavramsal ifadelerinden vazgeçip, kütüphaneye gitmeyi kızların gözünde ezik konuma düşmenin ve arkadaşları tarafından dışlanmanın sembolü olarak ele alan liseli ergenler gibi "salak yeaaa, yarak kafalı yeaaa" diyerek acizliğini, çırpınışlarını bana göstermiş oldun. ama ben sana hakaret etme tenezzülünde bulunmayacağım. uğraşmaya değmez.

    bak ne kadar özgürlükçüyüm. sana küfretme hakkını çok görmüyorum. ehüe. çünkü beni sinirlendirmiyor, eğlendiriyor sizi bu halde görmek.

    bak kardeşim bi de başından beri anlamamaya çalıştığın görmezden gelerek inkar etme yolunu seçtiğin bir olay var. ben seni susturmaya hiçbir zaman çalışmadım. senin susturulması gereken birisi olduğunu hiç bir zaman iddia etmedim. bunlardan birini yaptığımı iddia ediyorsan eğer hangi laflarımda bunu ima etmişim çıkar yaz.

    elli kere söyledim. kafana sokmak istemiyorsan bi elli kere daha da söylerim. ben sadece sana saygı duymadığımı ve seni desteklemediğimi söyledim.

    seni desteklemek zorunda da değilim. sana saygı duymak zorunda da değilim. çünkü sen hiçbir müslümana saygı duymadın. hiçbir şakirte saygı duymadın ve hiçbir müslümanı desteklemedin. tek yaptığın hakaret etmek.

    kapito?
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster