1. 1.
    0
    güzel bi eylem buldum.

    şimdi beşiktaş'ta üsküdar motorlarının kalktığı yere gidin,tam akbil gişelerinin önünde bi sigara yakıp bekleyin.

    ilk kez tesadüfen yaptığımda 10 dakika içinde 3 kere milletle etkileşime girdim amk. üstelik ikisi kızdı uyandırayım.ya yol soruyo,ya saat soruyo bi şekilde muhabbete giriyo gibikler. neyse.son gelen kız yol sordu -üsküdara gidecekti koskoca vapuru görmüyo amk kezbanı- bunlara binip gidebilirsiniz dedim, teşekkür etti. sonra geldi yanımda durup sohbet açtı. noldu konuştuk öyle iki üç dakka sonra bindi gitti.ben de züt gibi kaldım ama ben malım zaten.git kızla beraber bin di mi vapura?yok amk illa bekliycem gibik arkadaşımı orda.

    aynı şeyi ikinci sefer yaptığımda bu sefer bi barzo geldi hava durumu muhabbeti, futbol muhabbeti falan yaptık amk.ama hakettim tabi ben bunu.

    özet olarak;

    canınız sıkıldığında gidin ulaşımın yoğun olduğu bi yerde dinelin öyle mal gibi. olmadı bi sigara yakın. muhabbet oluyor sohbet oluyor. zaten çağımızın en büyük sorunu iletişimsizlik, değil mi haşmet?

    not:bi de aynı yerde öyle mal mal bekleyen siyah montlu sakallı bi mal görürseniz o benim. gelin sizle de iki muhabbet edelim.
    ···
   tümünü göster