1. 426.
    +3
    @352 şimdi şöyle başliyim ben de o zmaan,

    başlık altlarına yazılan küfürlere gösterilen rahatlıktan bahsedecek olursak;

    sen de benim baslıgıma girersen benim hakkımda edilmiş olan kufurleri gorebilirsin, ki bunu kimin başlıgına girersen rahatça görebilirsin, çünkü normaldir ki burada genelde kufur ediyoruz, dolayısı ile bu şekilde bir savunma yapman herşeyden once cok sacma.

    peşmerge lafına gelicek olursak, ben bu lafı 3. şahsa veya herhangi bir konuda birisini hedef alarak degil, direk sana söylediğimden dolayı bu konuyu başka mecralara çekebilecek tek kişi sen kalıyosun. söylemiş olduğum laf "anası peşmerge", dolayısı ile bu şekilde entryi silmen de çok saçma oluyor kanımca.

    gelelim "tanıyıp tanımama ve kişiselleştirme" konusuna, ben burada tek kişiyi bile tanımıyorum ki zaten bilen bilir geldigim tek zirvede tanıştıgım arkadasların sayısı 10u geçmemiştir. ayrıca burası zaten kimse birbirini tanımadan oluşmuş bi platform, yani mahalledeki arkadaşların kararlaştırıp da olayı sanala döktükleri bir site değil.
    seni tabi ki tanımıyorum ve tabi ki sen de beni tanımıyosun, buraya kimse birbirini tanımadan dahil oluyor, dolayısı ile senin yapmıs oldugun 100lerce floodun arasına ben "database i boş yere dolduruyosun anası peşmerge" diyosam, bunun kişisel bişey olmadığını algılaman gerekir ve entry sileceksen de "ırkçılık" diye not düşebilirsin.

    daha fazla yazacak çok şey var ama herşeyden öte şunu bil, burada eğer mod olduysan, biz varız diye mod oldun, bizim çoğunluğumuza modlar yetişemiyo diye dahil edildin, ve modluk elinden alınıp tekrar hayatına geri döneceksen, biz istemediğimzden veya biz artık burada olmadığımızdan döneceksin.

    modluk yapıyorsanız, hakkıyla yapın, flood yapılması, ana bacı sövmek bu kadar serbest ise, modluk da o kadar şeffaf ve tarafsız olmalı.

    sana da iyi akşamlar.
    ···
   tümünü göster