1. 476.
    +7
    evet arkadaslar.. ikinci bolumu bitirmis bulunmaktayiz. oncelikle, sirri acik ve net sekilde soylemeyi dusunuyordum bu bolumun sonunda. ipucu olmayacakti daha fazla. ancak bu acikligi son bolumde getirmeye karar verdim. cunku daha oturtulmasi gereken bazi seyler daha var. daha onceden ne yazacagimi net bir sekilde planlamadigim icin boyle seyler oluyor. yani bi sonraki bolumde de ipuclari vermeye devam edecegim.

    isin en gibici kismini bitirdik. bu yeni bolumde, kizlari tamamen okuyabilmek icin biraz kiz pgiboloji uzerine konusacagiz. sonra bir kiza karsi nasil bakmaniz, nasil gorunmeniz gerektigini konusacagiz. ve bu cekicilik sisteminin neden ve nasil calistigini anlatacagim.'

    bir seylerin cabuk bitmesini bekleyen arkadaslar, olaya bu sekilde yaklasmasin. cunku size bir hayat deneyimini aktariyorum. su ana kadar olayi yariladik. guzel bir giris attik. ama giris en onemli kisimlardan biriydi. artik ne mantikla konustugumu, ne uzerinden konusacagimi biliyorsunuz. ve isimiz cok daha kolay olacak.
    ···
   tümünü göster