1. 501.
    +3
    sizi tanimayan bir kizin hayat hikayenizi bilmesine gerek yok. ugur gibi detaya bogmayin. birakin onlar sizi cozebilmek icin ugrassinlar, yani kendinizle ilgili olaylari/hikayeleri catur cutur anlatmayin. bir lider, etrafindakilerin degerine odaklanir, kendinin degil.

    eger kiz karakterinize ilgi duyarsa. bunu acikca sormaz, algilayabilmek icin oyunlar oynar.

    beyler sizin gundeme getirdiginiz sorularda da, sabirsizliginizi anliyorum, ama zaten anlatacagim yontem (degistirecegim dusunce tarzi) etrafinizda ister istemez sosyal gruplarin olusmasini saglayacak. cafe'de gordugunuz bir kiz, yolda/otobuste gordugunuz bir kiz, veya bardan herhangi bi kiz, denemelerinizi rasgele kizlar uzerinde de yapabilirsiniz.

    ha, yok ben canta yerim diyorsaniz. bunun anlatacagim teknikle olmayacagina dair her turlu garantiyi veriyorum. cunku canta yemek zihniyetle ilgili. gelen ozel mesajlar da bu zihniyete hitap ediyor. bu zihniyetin degismesi gerekiyor. kizlar canli varliklar. yasiyorlar, nefes aliyorlar, dusunuyorlar. ayni egilimleri ve motivasyonlari gosterseler de hepsinin ozel dusunculeri, duygulari, deneyimleri, umutlari ve hayalleri var.

    bi kiza kavrammis/objeymis gibi yaklasmak buyuk bir hata olur. cunku o zaman onlari dusmaninizmis gibi kabul edersiniz. fethetmeye calisilan dusmanlar gibi.
    ···
   tümünü göster