1. 1.
    +3 -3
    Ben okan üniversitesinde geomatik mühendisliği (harita mühendisliği) okuyan bir panpanızım. Türküm bu sabah çok duygusal uyandım beyler. Ne yapıyoruz lan biz dedim. Belki küçük ama bir tepki koymak istedim. Şu dünyada anlaştığımız tek millet sizsiniz lan. Nereye zütürmek istiyorlar lan sizi gitmeyin ! Gelin küçük bir hareket başlatalım caps felan yapalım türk kürt kardeşliği akımı yaratalım bayram yerine dönsün bu ülke . Gece gündüz demeyelim çalışalım üretelim görsünler gücümüzü. Birbirimizi mi öldürücez lan yoksa ! Onun yerine birlik olalım benim en samimi dostlarımın yarısı kürt ulan dost diyorum dürüst mürüst diye saymama ne gerek var.

    Beyler bir başlayalım. Gerisi gelecek hadi pamuk eller gönüllere!! birde caps yapıp atıyorum.

    Arkadaşlar bakın bir başlık açtım yine herkes başladı kürtlere saydırmaya ulan bi bakın kendinize lan sanki gittiniz cephede savaştınız. Amerikada zenciler ayrı devlet mi kurdu bu kadar ten rengi farkı olan kaç millet yaşıyor orda adamlar başkanı zenci lan zütlük yapmayın bu insanlara musamaha göstericez onlarda bize göstericek bir kere söylendimi kardeşlik türküleri o iş biter.Bir kere böyle başladı mı? Ulan memleketin tek derdi türk kürt çatışması oldu 20 senedir bu iş bi dursa biz varya 5 inci vitesde seyrederiz ulan hangi gelişmiş ülkede terör var böyle ırkcılık yüzünden ölümler var lan bi fırsat verelim fırsat !

    Osmanlı imparatorluğu kaç tane milleti barındırdı biliyor musunuz bu yüzden yıkıldılar o ayrı !

    Ama 2 millet anlaşamıyoruz iki millet bir evlet olamıyoruz ulan birbirimzin başarısını kıskanmayalım en azından kürtlerin çok iyi olduğu konular var ırk özellkleri olarak!

    Kötülediğimiz yahudiler kadar olamıyoruz yanarımda ona yanarım amq
    ···
   tümünü göster