1. 176.
    +1
    binler canım sıkıldı akşam akşam okuldan biraz bahsedeyim dedim

    elektrik elektronik mühendisliğindeyim yani mühendisliğin tavanı amk, puanım fazla değildi ankarada maden istanbulda jeoloji okumaktansa adam gibi bi mesleğim olsun dedim 4 sene geçer kalktım geldim . başta eskişehir istiyodum gelmedi nabalım kısmet. zaten ankaralıyım hızlı tren dedim atladım konyaya geleceğinide biliyordum zaten geldi.

    ilk olarak konya şehrinin ankaradan hiçbir eksiğini görmedim hatta fazlası var (tramvay, 42 binlik stad geliyor elektronik kart vs vs) ama insan memleketini özlüyor tabi tutmuyor yerini.

    dümdüz bir şehir amk bir tanemi rampa olmaz, rampalı diye bi yer var gittik orada düz. tramvaylar çok eski ama seneye son modelleri gelecek (seçim var binler anlarsınız ya)

    şehir söylendiği gibi yobaz falan değil, kampüs ve bosna mahallesinde izmir gibi herkes şortla donla gayette geziyor amk. el ele dolaşanlar ben gökün karşısında yiyişende gördüm elleşende gördüm herşey önyargıdan ibaret. çoğu arkadaşım sevgilisiyle aynı evde kalıyor sabaha kadar gibiş yani. (bosna mahallesinde)

    neyse binler kampüs kocaman çok büyük, 85 bin öğrenci türkiyenin en büyüğü insan ekgib olmaz kampüsten, kampüste küçükte bi avm var ama avmde herşey var. (net cafesinden yemeğine ligtv kahve kırtasiye vs vs )

    mühendislik fakültesinin binası biraz eski doğal olarak ama şu sıralar yenileniyor otomatik kapılar falan taktılar asansörler bilmemneler falan bayağ gelişme var. biz eem olarak amfide ders görmüyoruz ama inşaatçı arkadaşımın bazı dersleri amfide yani fakültede amfide var.

    hocalar genel olarak iyi.

    bilmer var dehşetül vahşet biyer. öğrenci kimliğimiz elektronik 1 gün = 1 lira ödeyip 1 gün takılıyosunuz internet hızı 800 mbit ama bilmerde 2000 küsür bilgisayar var. 3e bölünmüş yani. orta derecede internet. ama ortam süper. bilgisayar dünyası amk. fakültenin kantini falan canlıdır. zaten tramvay üniversitenin içine giriyor bu süper bişey servis gibi önünde bırakır fakültenin.

    kütüphanesi avrupa standartında (kendi ünim diye demiyorum o kütüphaneye girince kendimi amerikada hiseediyorum lan)

    konya çok büyük şehir öyle eskişehir gibi 10 dakkalık mesafe değil amk merkezden gelen var. ben ankaralıyım hayatımda 1 saat bi vasıtada geçirmedim. hergün o yolu gidip gelen var ve üni-şehir arasıda boş değil dolu. yani bayağı büyük şehir. bosnadaysan yaşadın üninin yanında 20-30 dakkalık yürüme mesafesi tramvayla 10 dakka.

    genel olarak iyi bir üniversite. tercih yaparken buraya bakacak olan aklını gibtiğim varsa tavsiye ederim okulu. hadi eyvallah.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster