1. 626.
    +1
    kizlarin hosuna gitti samimiyeti. bi sey icmemesi de dikkatlerini cekti. ugur kendisini rahat tutmaya calisti. kizlari konusturduyordu. okullarina, islerine ve iste bilirsiniz genel geyik gibici seylere dair sorular soruyordu.

    ugur hic gergin degildi, kizlarla konusurken egleniyordu da. kizlardan biri yakinda bi ev partisine gidecegini soyledi. numaralari degistiler. "tanistigima memnun oldum, ben biraz etrafta takilicam" dedi ve kalkti. onune gelen herkesle konusmaya calisiyordu. "selam, nasi gidiyo? egleniyor musunuz?". sadece kizlar degil, erkeklerle de geyik yapmaya baslamisti. dunku fener maci hakkinda falan konusuyordu, maci izlemisti, ama disa donuk kalip surekli iletisim halinde olmaya calisiyordu.

    sonra esmer, zifir gibi saclari olan cok guzel bir kiz gordu. kiz kendine miknatis gibi cekiyordu uguru. ama etrafinda kizli erkekli bir suru tip vardi. erkekler onla konusuyor, kizlar da dans etmeye, dedikodu yapmaya falan calisiyordu.

    kiz butun bu ilgiden memnun gibiydi. ugur birden heyecanlanmaya basladi. cuku onunla konusmak zorunda oldugunu biliyordu. bunu yapmaliydi.

    dusunme, ve git..
    ···
   tümünü göster