1. 1.
    +71 -33
    olay bugünkü derste hasıl oldu.. resmen 65 yaşında ki adam beni yerin 7 kat altına soktu.
    bizden 3 sıra önde, çaprazda oturan neriman diye bi kız var. kızın resmen çatalı görünüyodu. yanımdaki arkadaşıma sessizce "üff nerimanın zütünün çatalına bak, ne yalanır ora yaa" deyip "kıh kıh kıh" diye bir kunduz gibi sinsi sinsi güldüm... nasıl duyduysa amkun hocası "ne konuşuyorsun evladım. komik bişey varsa söyle hepberaber gülelim" dedi.
    "dersle ilgili ocam" dedim. "yalan söyleme evladım. sabahtan beri ders haricinde herşeyle ilgilisin" dedi.
    dayanamadım "dersle ilgili dedik ya. yalan mı söyleyecem dıbınakoduğum" dedim.
    dememle birlikte, hoca da o efsana ayarı o anda verdi. aynen şöyle dedi " amım yok yarraam var seni gibmeye hakkım var."
    hocanın bu tarihi cevabından sonra sınıfda bi sessizlik oluştu. çıt çıkmıyordu. sonra orta sıradan biri ayağa kalkıp tek başına alkışlamaya başladı. ölü ozanlar derneğinde ki gibi 1kişi derken 5 kişi, 5 kişi derken 20 kişi daha sonra herkes alkışlamaya başladı. herkes hoca lehine tezahüratlar yapıp çıldırasıya alkışlıyordu. hocanın da hoşuna gitti. hatta biara gördüğümde hoca sağ elini uzatıp koşarak ön sıralara "oooouvvv çak çak çak" yapıyordu. daha fazla rezil olmamak için sınıfı terkettim. çıkarken en son hoca tahdada kendine özgü figürlerle danslar ederken ön sıralardan 3-5 kişi hocayı omuzlarına almaya çalışıyordu...
    biraz önce de face de gördüm. ben gittikden sonra hoca iyice şevke gelip herkesi bira ısmarlamaya zütürmüş. hatta bi fotoğrafta hoca kravatını başına yandan bağlamıştı.o fotoğrafı gördükten sonra odamda "başkasının yerine utanmak" illeti ile çetin bir savaş verdim.
    ···
   tümünü göster