1. 1.
    +8 -12
    şimdi susayım susayım diyorum da dayanamıyorum. daha düne kadar melo gib gibi oynuyor diye sızlanan herifler, amrabata 8 buçuk milyon euroyu neden verdik, hamit neden 20 milyon euro, bu umut karambol dışında gol atamıyor mu, bu takımı aydın mı kurtaracak, gibtigimin emresi gib gib top oynuyor, cris 35 yaşında diyen adamlar şu an melonun daşşaklarını yalıyor ya çok saçma geliyor be amk. tamam iyi kurtardı iki puanı onun sayesinde aldınız da bu nedir arkadaş haftaya yine gib gibi oynayacak bu adam neden zütünü kaldırıyorsunuz bu kadar?

    zaten kendisinde öyle bir züt var ki taç kullansa zütü kalkıyor pitbulla yatıyor neden bu kadar şımartıyorsunuz bu huur çocugunu?

    edit: beyler istediginiz kadar eksileyin gibimde bile degil eksi veya artının bi önemi mi var lan sözlükte hala kasıp bütün entryleri eksileyenler var.

    bakın güzel kardeşler şimdi şöyle, geçen yıl fenerbahçe şikeyle ugrasırken, beşiktaş her hafta iki maç yaparken galatasaraya hiçbir anadolu takımı da rakip olamadıgı için şampiyon oldu. ama artık balon patladı. bu sene şampiyon olamayacaksınız ve önümüzdeki yıl galatasaraylı sayısı yarıya düşecek. iki yıl önce kümede kalmaya oynayan galatasaray zamanında galatasaraylı oldugunu utandıgından söyleyemeyen birçok arkadaşım var. maç izlemeye gidince sesi bile çıkmıyordu çocukların. takımınızın her zaman yanında olmayı ögrenin. anlatabildim mi?
    ···
   tümünü göster