1. 26.
    0
    Konu açıldı diye söylemek istedim.. ben biraz eski nesle aidim.. bizim aldığımız terbiyede değil sokakta tek başına eve gitmesi, lavaboya dahi giderken eşlik edilmesi gerekirdi.. misal, usüle göre masadan bir hanım kalkarken ayağa kalkılır, geri gelince de gene aynı şekilde gene aynı şekilde karşılanırdı.. biz de öyle yapardık.. ve ben hala yaparım..

    bazı panpalar bu davranış şekli ile kezban moduna bağlanıp züt kalkmasının oluşacağını belirtmiş.. ben pek aynı fikirde değilim.. bir erkeğin kendine özgü duruşunun olması ile kadına gösterdiği kibar tavır iki ayrı kulvarda yol alır bana göre.. kaprisli kadın kavramı ile zütü kalkmış kezban ı da ayırt etmekte fayda vardır.. hiç kaprisi nazı olmayan kadın kimse kusura bakmasın ama tuzsuz çorbaya benzer.. kıvamında ayarında tutmasını bilen kadına can feda.. burada dikkat edilmesi gereken nokta söz konusu o ayarın kıvdıbını da belirleyen en önemli öğenin muhattap olunan erkeğin duruşu olmasıdır..

    duruş sahibi karakterli bir erkek karşısındaki kadına nereye kadar gidebileceğini çok net bir şekilde belirtir.. burada " hacı sen ne annatıyon karı mı zikecez, proje mi çizecez " diyecek panpalara tek cevabım ; bir kadının yatağa atmak ayrı bir konudur.. tüm kadınlığı ile beraber ona sahip olup keyfini sürmek ise bambaşka bir konudur.. ve inanın ikincisi çok daha keyifli ve zevklidir..

    özet; ben eşlik ederim panpa.. kadına saygı ile başlar her şey.. bunun kıvamı ve ayarı iyi tutturulursa o kadın erkekliğin keyfinin tam sürülmesini sağlar.. dünyada cenneti yaşatır adama..
    ···
   tümünü göster