1. 1.
    +91 -7
    hatırlıyorum beyler :( hani sexreter'in açtığı her başlığa üşüşüyorsunuz ya? bunu her görüşümde o gün geliyor aklıma:

    ortaokul yıllarım. lojmanda oturuyoruz o sıralar ve arkada genişçe bir bahçe var. ve rahmetli babam da buraya soğan, sarmısak, maydonoz falan ekiyor boş zamanlarında.

    ulan bir sabah saat 5-6 gibi dışarıdan gelen ayykkkk vayykk, çennikkk çennik, hav hov sesleriyle uyandık ev ahalisi. balkona çıkıp baktık ki, küçük kancık bir köpeğe koskoca çoban köpeği sokmuş malı amk, kancık köpek te kilitlemiş çoban köpeğini.

    bunlardan başka üç köpek daha var etraflarında. bu üç köpek te çoban köpeğine saldırmışlar boğuşuyorlar. bu esnada minik kancık köpek te bunların altlarında vayyikkk vayyikkkk ede ede ordan oraya savruluyor amk.

    bütün olan biten üstelik babamın soğan, sarmısak ektiği tarlanın tam ortasında cereyan etmekte. çoban köpeğinin gib suları olduğu gibi ekili mahsulün üstüne boşalmış durumda.

    bunu gören rahmetli babam deliye döndü amk. anneme "hanım koş tüfeği getir" dedi. bunların tam ortasına doğru tetiği bir çöktü ki babam her biri yediği saçmayla bir tarafa dağıldı çil yavrusu gibi. kancık köpek hala kilitliydi amk çoban köpeğiyle kaçarlarken.

    indik babamla zarar tespiti için bahçeye. ulan hepsi batmış o güzelim taptaze soğan sarmısaklar. tek tek söktük attık hepsini yıkasan da bir taka yaramaz artık. sökerken de babam şöyle söyleniyordu:

    "ananızı bacınızı gibim itlere bak yaaaa. acelenize ne oluyor amk itleri. o insin sen bin, sen in öteki binsin sırayla gibin işte ne kavga ediyorsunuz beynini gibtiğimin beyinsiz itleri!... "

    edit : kısacası beyler;

    "elin iti am giber bizim itler de kerkine kerkine damdan düşer"

    ayık olun.

    özet : sexreter başlık açtığında birbirinize saldırmayın beyler, sırayla gibin. nasıl olsa hepinize yetecek kadar amcığı var...

    edit : (bkz: sexreter için kökten çözüm bulundu beyler/#106873605)
    ···
   tümünü göster