1. 1.
    +10 -3
    aslında tamda bedava değil binler ama hiç yoktan idare eder sizin gibi kokuşmuş fakirleri..
    et sebze ve meyve alışverişlerinizde yardımcı olacak bu size yapacaklarınızı özetliyorum binler iyi dinleyin..

    gözünüze bi market kestirin büyük ve kalabalık olması daha iyi.. sabah erken saatte gidip 250gr kıyma alın binler sonrasında eve gelin poşete yapıştırılan barkodu alıp belli bi zaman sonra markete tekrar gidin kalabalık olsun binler kolaçan edin etrafı ama kimseyi şüpheye düşürecek kadar heycanlı davranıp liselilik yapmayın gayet soğukkanlı olun ve bu sefer yine kıyma alın 500gr falan olsun bu sefer bak burayı siz binlere vurguluyorum 250gr barkoda 5kg kıyma alırsanız zütünüzden kan çekerler ayık olun herneyse 500gr kıymanın üstüne 250gr barkodunu yapıştırın kasadan geçirtin sonra gidip yiyin amk et geçsin boğazınızdan tadını öğrenin nasıl bişey amk aynı barkod olayını meyve sebzelerede yapabilirsiniz binler..he bu arada aynı kasiyere denk gelmemeye çalışın oda gibebilir..

    huur cocuklarına edit: bi kere okutulan barkod bi daha okutulmaz bilmem ne demeyin çünkü bu sabah bi arkadaşımdan öğrendim kasiyer kendisi geçiyormuş amk neyse binler şukuya gerek yok.

    edit2:sigara içen panpalarım nickaltı girin onun içinde bi yöntem söyleyeyim *

    giberim entry bile girmeyen adam gelmiş sigara diyip soruyor pm den en az 50 kişi sigara falan yok binler anlatmıycam gibtirin gidin kıyma fazla bile size..
    ···
   tümünü göster