1. 1.
    +4
    evet beyler 20 yaşında 2.kez oldum.. geçen mayıstı hatta.. sünnet eden doktorun adıda hatice arıkan isteyen google'dan aratsın türkiye'nin ilk ve tek kadın üroloğudur kendisi.. aşık oldum kadına ama evliymiş

    evet beyler dediğim gibi geçen mayıstı, astsubaylığa hazırlanıyordum tekrar ve bu seferde gibim kapanıyor diye elenmek istemiyordum o yüzden kafaya koymuştum, sünnet olmalıydım.. nisanın sonlarıa doğru gittim hastaneye ürolojiye sıra aldım..2.kattaydı oda.. nese kardeşimde yanımda gelmişti sağolsun yalnız bırakmadı beni.. çıktık yukarı sıramı beklemeye başladım.. yalnış hatırlamıyorsam bir saat rahat bekledim..ve sonunda sıra bendeydi..led ekranda sıra numaramı görünce ayağa kalkıp kapıya doğru yürümeye başladım.. kapıyı açtığımda gördüğüm manzara beni beynimden vurdu.. karşımda iki tane kadın.. biri doktor hatice arıkan diğeride hemşire sanırım..gel dedi kafamı eğdim ve içeri girdim.. oturdum masasının önündeki sandalyey evet sorun nedir dedi şeeeey dedim kıl dönmesi mi? olabilir herkeste luyor zaten sıkılmana gerek yok dedi bende hayır kıl dönmesi değil dedim.. peki o zaman seni dinliyorum dedi.. başladım bende konuşmaya, işte bu sene sırf astsubaylık için ygs.ye girdim ben astsubay olmak istiyorum ama sorun şu ki 8 yaşında sünnet olduğumda doktor yarım yapmış kapanıyor dedim..o ara biraz gülüştüler bende amlarına yumruk attım ve devam ettik sonra konuşmaya.. peki o zaman geç perdenin arkasına bi bakalım dedi bende atladım hemen ne gerek varki sünnet olcam iştekapanıyo ddim benden iyi mi bileceksin dedi utandım yine geçtim perdenin arkasına.. taktı eldivenlerini ve indir bakalım donunu dedi bende indirdin sonra kafamı yukarı kaldırdım ve ellerimi çiçek derler ya o şekilde bağladım..o oynuo bende hadi olum kalk diye içimden geçiriyorum.. nese baktı bu tamam o zaman yarın 8de gel yapalım dedi.. bende tamam dedim..

    ordan çıktıktan sonra genel anastezi olmak için başka doktoru bulmam gerekti.. genel anastezi istememin sebebi ise ilk sünnetimde huur çocuğu uyuştaramadı bende müthiş bir acıya maruz kaldım..o yüzden genel anastezi şarttı..e tabi genel anastezi doktorunun yanına gittiğimdede onada bu durumu açıklmak zorunda kaldım..

    büyük gün gelmişti, ben ve kardeşim hastanenin odasında gergin bir şekilde bekliyorduk.. hemşire geldi ve bana bakarak ameliyatında bunu giyeceksin dedi ameliyat elbisesini verdi ve gülerek odadan çıktı.. bende onu giydim tekrar beklemeye başladım.. daha sonra odaya doktor önlüklü bi amca geldi ve oğlum hayırdır dedi ameliyat olucam doktor bey dedim ne ameliyatı kıl dönmesi mi dedi yok sünnet dedim oda 10 yıldır bu hastanede başhekimim ilk defa böle bişey gördüm dedi gülerek oda odadan çıktı..nes artık saat 8di ve birazdan odadan çıkıp ameliyat odasına gidektim..ve beklenen ses geldi..

    hatice hanıııım! sünnet olacak hasta hazııııır!

    hemşire bunu koridorda bağırarak söylediğinde senin ananın dıbını eşşekler gibsin demem bir oldu.. nese çıktım odadan uln bi baktım koridor insan kaynıyor ve ameliyat önlüklü bi ben varım.. ordada herkes gülmeye başladı..tam geldim ameliyat odasının önüne hemşirenin biri ayakkabı ile giremezsinded nese eğildim aykkabıyı çözecem eğilmemle koridorda aaaaaaaaaaa züt ehehehe sesini duymam bir oldu.. kafamı bi çevirdim kardeşim arkamda, napıyon lan dedim zütün gözüküyo amk dikel dedi..nes onuda atlattık girdim içeri o ara hatice geldi oyuncağını getirdin mi dedi ilkten anlamadım ama sonra evet getirdim dedim oda güldü.. yattım ameliyat masasına sonra gözlerimi açtığımda kardeşim ve dayım dikişli gibimin fotoğrafını çekiyordu..tam bir ay asılamadım panpalar..siz siz olun sakın 20 yaşında sünnet olmayın..
    ···
   tümünü göster