1. 1.
    +60 -1
    ciksin 2 tarafında arzulayarak isteyerek ve keyif alarak yapması gereken bir aktivite olduğuna inanırım kankalar. o yüzden para karşılığı veya yapmak zorunda olduğu için sevişen birinin olduğu ciks eylemine sıcak bakmıyorum. bir taraf keyif alırken bir taraf bunu bir görev gibi bitsede gitsek havasında yapar.

    türk kızlarının bazılarında hatta çoğunda var bu durum. sevgilisiyle sevişmeyi ona bir hediye gibi gören kasıntı ve ciksin tadını çıkaramayan kadınlardan nefret ederim...

    aslında herşey güzel başlamıştı. gece yarısı asansörde eve çıkarken nefes nefese öpüşerek başlayan gece evin kapısını kapattıktan sonra koridorda hatunu koridorun soğuk duvarlarına yaslayıp soymamla devam etmişti. yatak odasına nasıl geldiğimizi hatırlamıyorum bile hem çakır keyifim hemde uzun zamandır beklediğim bir olay gerçekleşiyor o kadar arzuluyorum ki gözlerim kör olmuş beynim uyuşmuş gibi. kızın heyecandan titreyen baldırlarının arasına süzülüp yanaştığımı hatırlıyorum. en sonunda içerdeyim çılgınlar gibi gidip geliyorum. bir ara baktım kız gözünü kırpmadan tavana bakıyor. dedim sanırım heyecandan olaya motive olamadı. iyicene coştum motive etmek için buharlı tren gibi gidip geliyorum hatunun üzerinde yarınlar yokmuş gibi gibiyorum. baktım hala tavana bakıyor.

    o an bütün heyacanımı kaybettim beyler elindeki dondurmasını iştahla yiyen bir çocuğun elinden dondurmasını almışlar gibi hayata lanet ettim. yaşam umudumu kaybettim. sanki bi yerlerde fakir bir gencin son parasıyla aldığı köfte ekmeğin içindeki son köfte yürürken ekmeğin arasından yere çamura düştü, sanki bi yerlerde 31 çeken bir genç tam boşalırken huurçocuğu kameraman filmdeki lavuğun daşşaklara focuslandı.

    şöyle bi doğrulup tavana baktım bişey var mı diye yok. sonra kıza döndüm ve elf gözlerin neler görüyor dıbına kodumun kezbanı dedim. görüntüm flulaştı hareketler yavaşladı bu ne diyosun be kalk üstümden gibi bişeyler zırvalarken çektim komodinin üzerine çıkarttığım pantolonumdan kemeri şraklatarak. sağlı sollu vuruyorum memelerine. hızımı alamadım kemerin tokasıyla kafasına indirdim. o an kız biraz afalladı mı ne olduysa önce kemere bakarım kemer mi diye sonra vurana bakarım falan diye saçmalamaya başlayınca korktum beyin amcıklaması geçirdidiye kalktıp üstünden.

    ağlaya zırlaya giynip gitti. bende giyinirken gömleğinin içine giymeyi unuttuğu dantelli atletini koklayıp içine boşalarak kafamda bitirdim onu.
    ···
   tümünü göster