1. 1.
    0
    kız arkadaşım dün en yakın arkadaşıyla(kız) taksime gitmişler. arkadaşı sevgilisinden ayrılmışta, içip durum değerlendirmesi yapıcaklarmış. neyse kız kıza otururken elemanın biri gelmiş, ben muallakyim zararsızım hesabı damlamış masalarınaaaaa!!1!!11! bu salaklar da inanmışlar bine!
    içip sıçıp muhabbet etmişler falan. benim kızın kafa güzel olunca geçen gün mangoda beğendiği bi kazağı almaya karar vermiş. bunları barda bırakıp basmış mangoya. tam içeri girerken bi bakmış bardaki muallak kızı yalnız bırakıp benimkinin yanına gelmiş. 'arkadaşın biraz yalnız kalsın kafasını dinlesin diye düşündüm, seninle alışverişe geldim' demiş bin kurusu. bizim ki saf hemen inanmış iyi yaptın demiş.
    kısa kesiyorum.. kız arkadaşım soyunma kabininde kazağı denerken bu orrrrrosbu çocuğu dalmış içeri. göya çalışan kızlar asılıyormuşta, kabinde yanında saklanayım demiş. benim hatuna(kafası güzel) çok komik gelmiş bu durum, çocuğu gerçekten muallak zanettiği için rahat rahat çıkarmış üstünü..

    sonrasını anlatmadı aq. hatırlamıyorum ama seni üzecek bir şeyler oldu nolur affet diye yalvarıyor! ne yapayım ben buna şimdi beyler?

    not: kız şuan içeride ağlıyor.
    ···
   tümünü göster