1. 1.
    0
    diasa tak gibi son kullanma tarihi yaklaşmış ürünleri diasa kartına indirim diye satıyor itoğluitler ve çoğu mağazasında şarküteri uygun koşullarda değil. kendine ait ürünleri rezil tatlarda. poşet konusu zaten rezillik. öyle kıytırık öyle rezil ve küçük tek seçenek poşetleri var ki bir daha alışveriş yapası gelmiyor insanın.

    a101'e bir kere girdim çünkü eve çok uzak. ancak heinz ketçap-mayonezleri bayağı ucuza satıyordu bu yüzden iyi olabilir diğer ürünlerini bilmiyorum. ha suyu kötüydü zaten o yüzden girmiştim.

    bim de taktan ama diğerlerinden iyi. bimin ürünlerinde de ara ara sıkıntı yaşanabiliyor. mesela alınan irmikten un biti çıkmıştı tabii ki ben bunu bütün yiyeceklerde görünce fark ettim lanet olsun ebemi gibti bim o ara. zaten birçok kullanıcı şikayeti söz konusu. stroopwaffle'ı, fıstıklı star krak'ı dışında pek cezbetmiyor beni. stroopwaffle'ından da vazgeçebilirim ama fıstıklı star krak muhteşem. cheetos fıstıklı gibi görünüyor ama tadı ondan kat kat güzel. pakedi açtığımda aldığım kokusu ise paha biçilemez. fıstıklı tombiyi andırıyor.

    sonuç olarak bim. ama müdavimi olunan ürünler dışında migros'a gidin bence.
    ···
   tümünü göster