1. 576.
    0
    hakkımızda yazdıklarınızı okudum muallakler, sizi kınıyorum ve sizlere bir harlem mahallesi yannan kadar ağır ithamlarda bulunazağum.

    bizi sevenler de var, tabi sevmeyenler de varmış. sevenleri daşağından öper, sevmeyenlerin zütünü tükürüksüz giberim.

    buraya kadar tamam.

    arkadaşım, buranın olayı bellidir. geyik, makara, hayatı gib kırığı gibi asosyal bir düzenekte yaşamayanlar toplaşıp, geyik hadisesini itin zütüne sokmaktalar. bundan size nedir ? size eleştirin, piponuzu yakın, " hmmmm çok küfürbaz ve kültürsüz insanlar bunlar. " demenin manası nerede ?

    kimse sizi çekip, zorla burayı okutmuyor. dediğim gibi olayımız belli. küfür ediyoruz. çok pis söveriz hatta. anasını bile giberiz bir metin özülkü edasıyla fakat eşeğin dıbına itfaiye hortumu dayamayın. eleştirilerinizi kendinize saklayın.

    kendi sosyal hayatlarında içe kapanık, pısırık, basur memesi kıvamında sivilceleri, aydan aya yıkadığı iğrenç yağlı saçları ki tavuk döner ayran 1 tl deki döner yağı bile halt eder yanında, kavanoz dibi gözlükleri ve çakma wolverine imajınızı giberim.

    pısırık pısırık takılıp, sözlüğünüzde bizim hakkımızda abidik gubidik şekillerde ötün tabi dıbına koyduklarım. yok şöyle yok böyle. kıskançlık var. evet sittin senedir, bir formata uydurdunuz, 2 karı msni alıcam diye amı zütü dağıttınız, şanzımanı dağıttınız. ne orada, ne hayatınızda kimse sizi gibine sallamıyor.

    biz amerika gibi her yere demokrasi zütürüp, kendi anarşimizi taşak ile yayarken, sizler anca klavye başında bizlere kin kusarsınız. taşağına inci sözlük yazıp koyan arkadaşı kınamışlar, hay zütünüze noel babanın geyikleri girsin. size ne ulan ? bakın dalganıza.

    uzun yazdım, küfür edeni giberim.
    ···
   tümünü göster