1. 1.
    +6 -1
    işte bu yazı adama çok koyar.

    aylarca, senelerce, sözlükte yazmışsındır, artık sözlükte bir düzenin vardır, ve sözlükte seni tanıyanlar vardır, sana reyiz diyenler vardır.

    ama bir gün uykundan uyanırsın, işersin, bilgisayarının başına geçersin, inci sözlüğe büyük bir heyecanla girersin, ve merak edersin, hangi entrylerini şukulamışlar, hangi entrylerini çükülemişler, pm atan var mı, olan bitende ne yazıyor, gibi şeyleri merak edersin. ve bir heyecanla nickini ve şifreni yazarsın;
    ve o an karşına şu yazı çıkar '' sen hesabın var ya. silinmiş o. ' işte bu lanet olası kırmızı yazıyı gördüğünde, kafandan aşağıya sıcak sular dökülür, ve hemen düşünmeye başlarsın, ulan acaba ben ne yaptım da silindim, sebebi vardır veya yoktur. ama artık o hesabın silinmiştir, bunu kabul etmek zorundasındır.
    ve o günlerden sonra, yazar alımı açılmasını beklersin, günlerce, aylarca yazar alımının açılmasını beklersin, ve bir gün sözlüğe girersin, bakarsın ve yazar alımı açıktır.
    hemen yeni bir yazarlık alırsın, sözlüğe girersin, ilk entry'ni zütü kurtarmak için yazarsın ( nick 6 ), ve ilk entryini nick 6'na köle değülün, giberün yazarsın.
    sonra sözlükte akmaya başlarsın, gecelerce günlerce...
    iyi geceler panpalar..
    ···
   tümünü göster