1. 1.
    +8 -10
    edit: arkadaşlar merhaba; öncelikle çekiliş sonrası geri dönüş sağlayamadığım panpalarımdan özür dilerim. uzun süredir girememiş olmamın sebebi bir kaç şerefsizle yaşamış olduğum sürtüşme sonucu içeri alınmamdır. bugun mahkemem sonuçlandı ve beraat ettim. geçmiş olsunlardan ancak fırsat bulup bilgisayarımın başına geçebildim.

    öncelikle; hangi panpama burs sözü vermişsem sözüm hala geçerlidir. fakat inbox ı kontrol ettiğimde bana yönlendirmiş olduğunuz o yaratıcı küfürlerinizi de aynen iade ediyorum. insanlık hali insanın başına ne geleceği belli olmuyor. hak vermedim de değil aslında, ben de olsam ben de sizin gibi düşünürdüm fakat ayıptır amk.

    herneyse; sözüm hala geçerlidir. bu listede adı geçen panpalarım gerekli bilgileri bana 1 hafta içerisinde ulaştırırlarsa tekrardan kendilerinin hesaplarna burs miktarları yatırılacaktır.

    tekrar panpalarımdan özür diliyorum ve 1 haftalık tatilden sonra görüşmek üzere diyorum. (malum kac aydır içerdeyiz biraz hava alalım de mi amk)

    kazanan panpalarım:
    `
    25 @ohaadamigibtiler
    ____

    38 @yeni bir pic
    ____

    63 @be cool

    ____

    07 @tapmavolkan

    ____

    94 @ensmr

    ____

    48 @aydabirevdencikanadam

    ____

    13 @ccc gerard reis ccc

    ____

    58 @1vuruskackurus

    ____

    72 @fakirkro

    ____

    80 @scalent0rn

    ____
    `
    kazanıp da bana öğrenci olduklarını ispatlayamayan ya da bu çekilişten haberi olamayan panpalarımın da olma ihtimalini düşünerek 10 yedek numara:

    78 51 21 44 66 92 36 18 100 3

    kazanan şanslı panpalarımın bana 7 ocak 2013 pazartesi gününe kadar isim soy 2012 - 2013 öğretim yılında öğrenci olduklarını gösterir belge ( öğrenci kimliği fotokopisi ya da dekanlıktan alacağı öğrenci belgesi) ve hesap numaralarını yollamaları gereklidir.
    ···
   tümünü göster