1. 1.
    +1 -1
    panpalar sevgilimin tuhaf hobileri olan gıcık bir kankası var. bence çocuk bu garip ilgi alanlarını sadece kız kaldırabilmek için kullanıyor. yeni bir şey alıp yaptığında hemen kızları eve toplayıp, maharetlerini gösteriyor. işin doğrusu çocuk ne yapacağını da iyi biliyor. geçenlerde uzaktan kumandalı benzinli bir rc(radyo kontrollü, uzaktan kumandalı)bir otomobil almış. kızı bunu gösterme bahanesiyle evine zütürmüş, sonra da içirmiş.

    zaman ilerledikçe bunlar öpüşürlerken(benim kız birkaç kez daha bu tür atraksiyonlarda bulundu),kıza arabayla klitoris masajı yapmayı teklif etmiş ve inanması güç şekilde amında patinaj çekilmiş kız olayını reel hale getirmiş. kızın da çok hoşuna gitmiş. vibratöre para vereceğime böyle bi şey alırım gibi şeyler söyledi.ben de duyunca aşkım yakıştı mı sana böyle şeyler dedim.

    kız sinirlendi, bana bi şey ima etmeye çalışıyorsun. açık açık söyle de içinde kalmasın. gerizekalı seni, şimdi konuş ilerde çok pişman olacaksın. kıçını yırtsan da ulaşamayacaksın, arama beni dedi.onu kırdığım için çok üzgünüm. olayı fazla büyüttüm. gönlünü nasıl alabilirim?
    ···
   tümünü göster