1. 551.
    +4
    @452 sen yenisin galiba, Dawn guard oyuna yeni bir soluk, yeni bir tat getiren ciksi bir dlc dir. Crosbow diye tabir edilen Yüzüklerin Efendisinde ki Urukların elinde olan çekmeli oklar databaseye dahil edilmiştir, birde yeni bir senaryo yaklaşık 20-25 saat oynanabilecek türden vampirleri ele alan bir dlc. isteğe bağlı olarak vampir olma gücünü kazanabiliyorsun. Kurt adam zaten vardı Companios görevleri sırasında sana teklif sunuyorlardı olmak istermisin falan diye. Yani 2si bir arada çok tatlı oldu çok.

    Heart Fire de ise neden yapıldı amaçları neydi bilmiyorum ancak ev yapabiliyorsun, dıbına soktumun veletlerini evlatlık edinebiliyorsun bahçede mahsul yetiştirip üzerine sıçabiliyorsun falan. Evlendiğin kadın 2+1 de oturmak istemediği için gibe gibe saray yavrusunu dikiyorsun dağın yamaçlarına. Nasıl yapılır araziyi kimden alınır falan yazamıcam şimdi güzel bir araştırma ile bulabileceğin şeyler.

    Yalnız sana diyeceğim şey bunları indirmeden önce oyun için yayınlanan tüm updateleri bul ve sırası ile oyunun kurulu olduğu yere kur. Daha sonra da sırasıyla Dawn Guard ve Heart Fire yi kur.Sen şimdi mod nasıl kurulur onuda bilmiyorsundur işimiz var amk. Sorun olursa söyle buralardayım daha
    ···
   tümünü göster