1. 1.
    +5
    dıbına kodumun yerinde
    başbakan gibi, milletvekili gibi. o rütbeye çıkan bir daha aşağıya inmiyor. lan sözlüğe meclis istiyoruz dıbına koyim. modlar birbirleri arasında kanka olmuş. kendi isteğiyle çıkmadıkça ömürlük duruyor orda.
    nerde bu dıbına kodumun good girli, mal adamı. mal adam bütün gün twitterda yardırıyor, sözlükte aylardır yok. good girl 1 senedir yok nerdeyse amk. bi kaç tane modu hayatımda ilk defa gördüm kimdir kimin nesidir belli bile değil, tek belli olan bu yeni gelen modların önceden mod olanların msn listesinde veya facebook arkadaş listesinde modluktan önce ekli olduğudur. başka bir açıklaması yok.

    ayrıca gizli modlar var, kurtlar vadisi pusudaki ihtiyarlar gibi. bunlar ortalıkta görünmezler ama anasını giberler ortamın. birisine uyuz olduklarında mod olan tanıdıklarını kullandırırlar.
    bunlardan bir tanesi co moddur (nickini koymuştum sonra sildim). ben bu insan evladını sözlüğün başından beri ayda yılda bir kere görmüşümdür. kendisi ortdıbını kurmuş bile dıbına koyim. bi kaç tane dingil ile beraber alt kanka ortamı oluşmuş. bu alt kankalar birbirleri bağlantısıyla ihtiyar heyeti (mod heyeti) ile de kankalaşmışlar. birisine uyuz olduklarında sessiz sakin gibiveriyolar. bildiğiniz sessiz osuruk gibiler amk.

    bu sözlükte şeffaflık istiyoruz. mod log herkese açık olmalı. birisi silik yediyse, çaylak olduysa
    yazar adı - yapılan işlem - entryid - işlem yapan mod
    şeklinde bir bölüm eklenmelidir siteye.

    serkan tr ye dönüş yapıyom, sözlüğü uçuracağız diye bas bas bağıracağına sözlük yönetimini bir uçur birader.
    ···
   tümünü göster