1. 1.
    -1
    beyler, şu an ciddi bir ilişkim var 7 ayı devirdik.. kızın hayatındaki ilk adam gibi sevgiliyim.. kızla ciddi düşündüğüm için o kadar ileri gitmedim. en fazla el ele tutuşmuşuzdur.. kızın ilk adam gibi ilişkisi benim ve ilk elini tuttuğu erkek bile benim böyle bir durum.. kızın yaşı 18 benim 23. birbirimizi seviyoruz herşey çok güzel ama öyle bir sorun varki bu durumu çözemiyorum..

    sorun şu; görüşememek..

    kızın okulu vardı alttan aldım hep, dersahanesi vardı alttan aldım sesimi çıkarmadım. şimdi herşey bitti bi sıkıntısı kalmadı. haftada 1 kere bile zor görüşüyoruz. şimdi bile akrabasının dukkanına yardıma gidiyor kendi isteğiyle.. doğru dürüst mesaj bile atmıyor, ama beni çok seviyor ama benle olmak yerine orayı tercih ediyor.. bende ısrar etmiyorum artık görüşelim diye. hep bekliyor ben yalvarayım ben çağırayım, herşeyi ben ben ben..

    kızın annesiyle bile tanıştım ilk defa bi sevgilimin annesiyle tanıştım, o da tanıştırdı.. yani şu görüşememe yüzünden ilişkim kopma noktası geldi. bi yandan diyorum takma etme bak hayatına ama bi yandan da kendi kendimi paralıyorum.. ne yapacağım böyle beyler. seviyorum ve ileriye dönük düşünüyorum ama git gide bu sorun beni soğutuyor..

    not: ek olarak kızın babası zamanında terk etmiş bunları.. o yuzden erkeklere hiç güvenmiyor. bana bile hala güvenmiyor bunca zamandır uğraşıyorum.
    ···
   tümünü göster