1. 1.
    +89 -7
    duştan yeni çıkmıştım. telefonu açtım ve "alo" dedim. karşıda ki "merbaaa tuuçe ben Keskinoğlu Tavukçuluk ve Damızlık işletmeleri San. Tic. A.Ş. den arıyorum sizi. cv nizi bırakmışsınız bi saniye beklerseniz sizi şirketimizin ceo su adnan bey e bağlıyorum" dedi ve gerçekten "ceo adnan'a" bağladılar.ceo adnan açtı telefonu. "merhaba yıldıray beyle mi görüşüyürom" dedi. " e evet ben yıldıray, yıldıray koparan" dedim.
    "hmm merhaba yıldıray seni bıraktığın cv in için aradım" dedi. artık işe kabul edildiğim kesin gibi bişeydi. sevinçten elimde telefon, odamda çıplak bi şekilde kendime özgü figürlerle danslar ederek ceo adnan ın "yarın gel başla" demesini bekliyodum.
    "evet sizi dinliyorum" dedim. "bak yıldıray, gerçekten çok donanımlısın. boğaziçini 2incilikle bitirmişsin, ingilizceyi ana dilin gibi konuşuyormuşsun, fransızcan ve almancan da iyi seviyedeymiş, derdini anlatabilecek kadar rusça ve çince biliyomuşsun, yurtdışında master da yapmışsın. gerçekten fevkalade bi cv var elimde ama kusura bakma seni işe alamayız" dedi. söylediği herşey harfi harfine doğruydu. ama neden işe alınmadığımı bir türlü anlamamıştım. titrek bi sesle "madem öyle neden?" dedim. "nedeni çok basit" dedi. "niye amkun çocuğu niye adam gibi cevap ver" dedim. bana sakin olmamı, koskoca şirketin ceo su ile konuştuğumu, bi daha böyle bi laf edersem değil beni 7 sülalemin dıbınakoydurtacağını söyledi. hemen özür dileyip tekrar "neden" diye sorumu yineledim.
    kendisininde üzgün olduğunu, 5 değil 10 dil dahi bilsem, "king_beckham23_fb01@mynet.com" diye e-mail alan birini gibseler işe alamayacağından, eğer iş bulmak istiyorsam mail adresimi değiştirmem gerektiğinden falan bahsetti.
    "peki neden beni bu konuda uyarma gereği duydunuz. hiç aramayabilirdiniz oysa ki" dedim. "sende kendimi gördüm evlat" deyip telefonu kapattı.
    hemen elimi cüzdanıma attım ve cüzdanımda ki adnan beyin kartına baktım. kartta telefon numarasının hemen altında " fb_isyankar_crazyadnan34@hotmail.com" yazıyordu...
    ···
   tümünü göster