1. 1.
    +2
    evet gençler 8. yıldızın zamanı geldi, ne zamandır bi gib yapmadan pc başında oturuyoruz, sözlük te yannanı yedi zaten kapanıp açılıp durdu hamladık iyice amk. sadece iyi photoshop bilen bikaç kişi lazım.

    plan şu; burda türkiyede bi kaç deprem bölgesi ve aktif olmayan yanardağ belirliyoruz, bu bölgelerle ilgili photoshopla çeşitli haber kanallarının simgelerini koyarak televizyondan screenshot yapılmış gibi deprem ve yanardağ patlaması haberi resimleri hazırlıyoruz, sonra 21 aralığa girdiğimiz gece saat 2 civarında herkes aynı anda internete bu screenshotları facebooktan, twitterdan vesaire eşine dostuna yaymaya başlıyo. burdan sonrasında bişey yapmamıza gerek yok zaten, sazanlar ve 21 aralığa inanan dingiller kendi kendine yayar bütün internete.

    yeterince gerçekçi yaparsak haber kanallarına bile yayılma ihtimali var beyler, internet haber sitelerinde son dakika haberlerine girebilirsek yeter zaten. 21 aralığın gazıyla çok ta zor olacağını sanmıyorum.

    katılmak isteyenler varım desin isimlerinizi yazıyım, photoshop biliyorum yapabilirim diyenler de söylesin şimdiden başlayın amk az kaldı.

    özet: yok özet okuyun amk, gibertme büyük.

    edit: 4chan de aynı olayı yapıcakmış lan, eğer amerikada yayılacak yalan haberler de türkiyeye bi şekilde ulaşırsa ağır gibertme olur korkudan sıçarlar auahuahua

    edit 2: 2013 te profil resimlerini noel baba yapma etkinliği olan bitende, bu giblenmiyor amk noldu la bu sözlüğe
    ···
   tümünü göster