1. 1.
    +2
    sigara
    / 188 >>

    bir tanidigimizin anlattigina gore koylerinin muhtari dermi$ ki: "1 sigarayi 1 okuze degi$mem, sigaranin dibini ise 2 okuze degi$mem"
    (eniac, 17.02.1999)
    ftwff
    bakin bu gece yok mesela... oraya buraya kafa atasim gelmeye basladi.
    (arzach, 15.04.1999)
    ftwff
    en fazla filtre yakınında duran marka'nin logosunu yakmayacak kadar icilir.. marka logosu gecilirse filtre fazla isinir ve agizda kotu bir tad birakmasi ne cigerinizin asla disari atamayacagi bir cok kanserojen kimyasal isinan filitre ile birlikte hayatiniza girer... haberiniz olsun.
    (arzach, 05.05.1999 ~ 29.12.2006 13:06)
    ftwff
    dolu ve bo$ olan vardlır ... bo$ olanlnkinde camel tercihimdir.
    (sativa, 06.07.1999)
    ftwff
    sigaranin icinden formaldehit bile cikiyomus (kadavralar bozulmasin diye kan yerine pompalanan agir kokulu sivi, güclü bir kanserojen)
    (kris, 21.07.1999)
    ftwff
    jean jacques brochier diye bir amcanin yillar once afa yayinlari'ndan cikan bi kitabi var: sigara iciyorum noolmus yani? zaten adi yeter kitabin ama lutfen rastlarsaniz okuyun, iki saat surecek bi kitap, minicik. ozetle sigara iciyor olmanin bir kisisel secim oldugunu, bunun siz icmeyenlere verdigi zararin da aslinda dusundugunuz ya da dusunduruldugunuz kadar cok olmadigini (bu yok demek degil tabii ki ama cogu normal sigara icicisi de baskalarini rahatsiz etmemeye calisir, digerlerinin kisisel kotu niyetidir, beni baglamaz), bu kisisel ozgurlugun de elimizden alinmasinin feci olacagini felan anlatiyor. ve ben soyledigi her seye katiliyorum..
    hikaye cok geyik ama sigara icen bir insan olarak dusununce yanlis degil, hani adama doktor sigarayi birak demis de adam daha mi uzun yasarim diye sorunca hayir ama zaman gecmek bilmez demis ya. icmeyene tabii ki ic denmez, ama siz de icene icme demeyin.
    (yok, 22.07.1999 ~ 07.02.2002 18:42)
    ftwff
    bir kere de benim icin cigerlerinize cekin koca hacimli duman kutlesini. yasamin tum zevklerini yalnizca bir iki milimetre indirebildiginz sigaraya odaklanabilecigini dusunun. son isteginizin bir sigara icmek olacagini akliniza kac kere getirdiniz? kac defa bir sigara sunarak arkadas kazandiniz? kac kere sizi yabancilik hissinden kurtardi? otobus/tren/vapur beklerken kac kere sizi aptal gibi dikilmekten kurtardi? ne kadaracliginizi bastirdi?
    ps: sigarayi birakali yaklagib 1.5 sene oldu, benim icin de icin.
    (r12, 22.07.1999)
    ftwff
    ak$am eve donunce, elinizdeki kokuyu hissedebilirsiniz, herkese kotu gelir ama size oldukca cekici gelmektedir. ya odaniz? sizden baskasi dayanamz o kokuya. insanlari ictigi sigaraya gore ayirmaya baslarsiniz. giysi kokularindan hangi markayi tercih ettigini anlarsiniz.
    (r12, 22.07.1999)
    ftwff
    morlboro man macodur, camel ise macere tutkunudr.
    wall street filminde g. michealkisa winston icmektedir ve tumsinifsal farklari goz ardi eder boylece. james woods marlboro box icer ve takintili adam sergiler. ki sanirim steve buscemi de box icer. ama rafet el roman in sorma neden klibindeki adamin sigarayi tutus bicimi de ayri olaydir
    (r12, 22.07.1999)
    ftwff
    birisi uzaktan gelirken anlarsiniz, ate$ isteycektir. (bkz: ayrilmaz ikili) yaki$indan tutu$undan ve icii$inden anlarsiniz acemiligini. i$i ilerletip karakter tahliline bile gidersiniz
    (r12, 22.07.1999)
    ftwff

    / 188 >>
    no kitty!
    beta'da bak
    başlık içinde ara

    f
    tw
    ff

    konulu videolar
    ►banyo sevinci'niz için...

    banyo sevinci'niz için... ahmet kaya - yaşasın sigara

    ahmet kaya - yaşasın sigarasigara şakası

    sigara şakasısigara şakası

    sigara şakasıyedek kulübesinde sigara içmek

    yedek kulübesinde sigara içmekyayında sigara içen okan bayülgen

    yayında sigara içen okan bayülgen
    reklam
    onelove
    copyright © 1999-2012 sourtimes entertainment
    bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster