1. 1.
    +5 -1
    dün bende kaldı kız. sabah erkenden çıkıcam demişti yatmadan önce. neyse saat sabah 9da çıktı gitti. akşama kadar yatarım falan dedi bu huur. okey dedim.

    sonra ben işe gittim. patron bu kızı iyi tanıyor. ve bu kız da bu adama güveniyor. ben butün gün kıza mesaj attım attım hiç biri gitmemiş, wattsapptan. neyse amk

    hazır durun bomba geliyor. tam işten çıkarken bu huur patronu aradı.
    kız: abi sen onura (bana) bişey mi söyledin. (adam hoparlöre verdiği için gayet dinliyorum amk)
    patron: yoo ne oldu?
    kız: ya ben istanbula gittim bugün. dün biliyosun onurdaydım falan. sim kartımı değiştirdim. eski sevgilimin yanına gitmek istedim. onunlaydım bütün gün.
    patron: yoo ben onura bişey söylemedim. (bana önceden böyle bi durum olabilir abisi dikkat et demişti. ben fazla inanmamıştım)
    kız: iyi abi sana güveniyorum söylemezsin sen...

    ya beyler bu nedir dıbına koyim ya. patrona laf yapmayın. onunla arasını iyi tutmasını ben istemiştim. çünkü eskiden beraber çalışıyorduk. ben de zaten bu kızla gibmek için takılıyorum. ama öyle de olsa aldatmak falan olmaz dıbına koyim bende. kalleş değilim o kadar. bu kız da sana aşığım falan diyodu. seviyorum diyodu. hangi aşık insan eski aşkının evine gider...

    bu arada çalıştığım işyeri bi fotoğrafçı. benim adım onursa ben onun zütünü gibtiririm...

    amk dükkanda canonun küçük el kamerası var. full hd çekim yapıyor. açıcam kaydı. bu kızı bi gibicem dükkanda...

    stüdyonun arka tarafnda eskiden film banyolarının yapıldığı karanlık oda var. orda koltuk falan var. gece atıyorum bazen kızı oraya kapıları falan kilitleyip.

    neyse beyler niye anlattım bilmiyorum ama çok koydu yani. sabahtan beri 6 bardak kola içtim o derece. param zaten yok. 0ı tükettim. ödediğim taksitler var. onlar yaklaşıyor. ben daha karnımı doyuramıyorum. bi de böyle şeyler çıkınca insanın yaşamaya hevesi kalmıyor lan.

    her ne gibimse ya. sizi seviyorum lan hadi öptüm.

    başlıkta da niye yardım yazmışsam artık...
    ···
   tümünü göster