1. 1.
    +3
    Bu kadar anlamıyorum ki. Atatürkü koruma yasası gibi bir saçmalık yetmiyo gibi bir de padişahları koruma yasasından bahsediliyo.
    Lan ölmüş gitmiş adamlar ne korumasından bahsediyonuz beyinsiz kerizler. Hepiniz aptalsınız. Basbaya düşünme, sorgulama, eleştirme hakkına sınırlandırma getiriliyo ve bunu koruma yasası diye kılıfa sokuyolar hepiniz de yiyosunuz. Benim varsa tanrıyı bile eleştirme hakkım var atatürk kim, padişahlar kim ulan benden üstün yaratıklar mı sanki amk gibe gibe eleştiririm de küfür de ederim. tak beyinli binler bundan rahatsız oluyo diye ben eleştiri hakkımdan mı olcam lan. gibtirtmeyin atanızı da ecdadınızı da. Bunu da türk düşmanı bir kürdün nefretini kusması olarak değerlendirmeyin kürt mürt değilim hiç de sevmem kusura bakmayın. Türküm ama türkleri de sevmem kendim hariç. Hepiniz tak beyinlisiniz dıbına koduklarım.

    edit: burada hiç bir tarihi karaktere hakeret yoktur. hiç bir ırka da. tak beyinli dediğim, beyinsiz kerizler dediğim sadece buradaki muhattaplarımdır.
    (şu açıklamayı yapıyor olmam bile ne kadar taktan bir demokrasimizin olduğunu gösteriyo ama demokrasi var diye avutuyoruz kendimizi)
    ···
   tümünü göster