1. 1.
    +2
    okumaya üşenenler için geliyor:

    şimdi bu kapıcı çocuğu sonra buna oku diyolar okumuyo gidiyo garson oluyo sonra alanyaya gidiyo yazları çalışıyo sonra bi kız buna paralar yolluyo bu da paraları yiyo sonra kızı da yiyo ingiltereye gidiyo başka bi kızı da yiyo sonra kız buna postayı basıyo bilenler bilir kebapçı oluyo sonra dayak yiyo ağzı burnu yamuluyo 130 kilo oluyo sonra 68 kilo oluyo ankaraya dönüyo o sırada bi sürü am gibiyo tabi. danimarkalı bi kızla tanışıyo.

    danimarkalı okurken bu amerikaya gidiyo am gibiyo bi daha gibiyo bi daha gibiyo sonra hastasın diyolar korkuyo bekleyen danimarkalı kıza gibtiri çekiyo kız ağlıyo sonra hastalık yalan çıkıyo.

    sonra son kez amerikaya gitcem gemide iş yapcam diyo fıtık oluyo geri dönüyo dükkan kurcam diyo araba alıyo bi adamla ortak oluyo yine karı gibiyo hatta grup falan yapıyo. sonra ortağı gidiyo hakkını başkalarına devrediyo onlar ailecek gelip çalışıyolar sonra zabıta geliyo bunlara ceza falan veriyo.

    gerisi gelince devam ediyorum. ama önemli notlar bölümünü okumada bunu okumuş sayılmazsınız.

    önemli notlar: bilenler bilir ingiltere ankara alanya amerika danimarka isveç makedonya bilenler bilir kebap insan olmamak kendi olmamak bilenler bilir am züt gib hamza abi adıdas törşin
    ···
   tümünü göster