1. 1.
    +1
    birazdan burada anlatacaklarım izmirli panpalarım için sigara tasarrufu sigarayı azaltma ve hatta belkide sigarayı bırakmaya yarayacak şeyler. neden izmirli panpalarım diyorum çünkü bu anlatacağım sigara çeşidinin başka yerlerde olup olmadığını bilmiyorum.

    öncelikle ben yaklaşık 5 senedir sigara kullanıyorum kırmızı monte carloyla başladım son 3.5 senedir winston light içiyordum ta ki 3 ay öncesine kadar. şöyle kaba bir hesap yaparsak bir paket sigara 6.5 tl ben en az günde 1 paket sigara tüketiyordum yani aylık masrafım 6.5x30=195 tl (yanlış hesaplamadıysam) gibi bir rakamdı. bazen günde 2 paket oluyordu onları saymıyorum. ancak artık sadece ve sadece ayda 45 tl veriyorum sigaraya.

    şimdi şu an içtiğim sigara sarma sigara içindeki tütünün ne olduğunu bilmiyorum muhtemelen kimyasal olmayan kaçak tütündür çünkü winston malrboro gibi tütünlerden farklı. bu sigaranın kağıdının markası marla aldığım yer ise karşıyaka çarşıda tiyatro sokağına girince yanlış hatırlamıyorsam ismi ses pasajı olan yerdeki nargileci. 20 tane sarma sigara 2.5 tl.

    bunun bana ne gibi faydası oldu: ilk olarak bu sigara çok sert ancak yarısına kadar içebiliyorum ve 20 taneyi ancak 2 günde bitirebiliyorum. yani daha az içiyorum.

    otlakçılardan kurtuldum çünkü herkes bu sert sigarayı içemiyor bir kere sizden alıp bune lan diyip bir daha yaklaşmaya tenezzül etmiyorlar.

    sanıyorumki bu sigaranın tütünü diğerleri gibi kimyasal içermediği için daha az zararlı. yanlışım varsa düzeltin.

    ayrıca 5 tlye güzel bir tabaka alıp egzantirik bi hava kazanabilirsiniz.

    böyle giderse sigarayı bırakırım çünkü tak gibi tadı var bu içtiğimin umarım sizde bırakırsınız. tabi ilk önce bu sigaraya biraz alışmanız gerek.

    özet yok beyler okuyana teşekkür ederim.
    ···
   tümünü göster