1. 1.
    +3 -1
    Panpalarım kafam bu sıralar çok karışık çok kötü durumlardayım.
    Hayatımda istediğim hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor şu sıralar istediğim hiç bir şeyi düzene oturtamadım. Amacım kalmadı pekte , amaçsızlık çok kötü şeymiş hiç bir şey yapamıyorum dizi izleyip bira ve sigara içmekten başka yaptığım bir tak yok amk.

    Beceremediğim rahatsız olduğum şeyleride yazayım bi belki güzel öneri veren çıkar.
    Üniversitede bu sene bölüme geçtik işte odtü de matematik kazanmıştım , lan daha okul başlar başlamaz millet kafamı moralimi gibti buradan çıkınca bir gib olunmuyor üstelik eşşek gibi zor bölüm normal bir öğretmen olursun oda zor olursun dersanelerde kapanıyor (amk öğretmen olmakta istmeiyorumki sen git 3 boyutlu inregralin alanını ispatla sonra gelsin liselinin biri sana üstlü sayı sorsun) bankacı yazılımcı olan çok az kişi var onlarında kendi ekstra çabalarıyla oluyorlar dediler amk. Sonra anansını gibeyim ben lisede son sene çalışıp 27.000 oldum 470 puan aldım girdim aq bir sene sonra düşmüş puanı 400 e.
    Üstüne birde bu dönem ilk vizelere bir girdim aldığım notlar fizik 5 soyut mat 20 calcullus 15 analitik 20 ingilizce 40 derslerdende zerre keyif almıyorum sonra bende bir stres başladı amk yanlış bölümmü ne oluyor ne yapıcam diye. içim nasıl yanıyor ama geceleri uyayamıyorum , giberim lan dedim ben istediğim başka bir bölümü okuyacağım dedim. okula filan gitmemeye başladım ailemle konuştum bir dersane buldum 2 gün gittim anasını gibeyim liseli mal beyinsiz embesil dolu giberim dedim onuda bıraktım aq şimdi evdeyim içmeye dışarı çıkıyorum sadece.
    Ama beyler öyle yannan gibi bir durumki , kendimi artık işe yaramaz gereksiz bir tak gibi hissediyorum ya hala pederden para dileniyorum bir şey yapmak istediğimde arayıp sormam gerekiyor hala birilerine. mal gibi hissediyorum açıkçası.

    yapmak isteyipte gerçekleştiremediklerimde şunlar panpalarım , üniversiteye hazırlanırken 10 kilo aldım anasını gibeyim güyya 2 yıldır vereceğim dana gibi göbeğim oldu.

    elektro gitar çalıyordum gayet güzel gene hazırlanırken bıraktım dıbına koyum oda yarım kaldı ne elime alıyorum ne bir şey yapıyorum ya. yatıyor gitarım da.

    sürekli tarih ve politika kitapları okurdum dıbına koyum onları okumayıda bıraktım , üniversiteyi kazanınca hedefim kültürel olarak kendimi geliştirmekti ondada bir gib beceremedim.

    6-7 aydır sevgilim yok anasını gibeyim önceden sevgilim olmadığı zaman olmazdıya.
    Panpalar ben ne yapacağım acayip bunalımdayım lütfen biraz yardımcı olun...

    özet:panpalar kötüyüm okuyun bi tavsiye , öneri , bir yardım lazım panpalar

    5 ocak edit : panpalar bi 10 gün kadar geçmiş bunları yazalı.
    kendime bir düzen plan çıkarttım yazılı olarak onlara uymaya en azından kendimi düzene sokmaya çalışıyorum şu an.
    planlarımın fotoğraflarımı ekleyebilirim en azından ne kadar uyuyorum ne kadar doğru yapıyorum diye.

    sigarayı bıraktım 5 gün oldu , her gün en az 2 saat kitap okuyorum , 1-2 saat ingilizce dizi belgesel izliyorum. biraz daha düzene sokmam lazım ama.
    ···
   tümünü göster