1. 1.
    +8
    panpa bu işlerde az buçuk tecrübeli biri olarak anlatıyorum. önce masasında sap olmayan grupları inceleyeceksin. uygun masayı yakaladığın an hiç çekinmeden direk masaya yanaş. burda herşeye hazırlıklı olmak önemlidir. zira karşındaki türk kızı amk. şunu da söyleyeyim öyle utangaç, konuşamayan bi barzoysan hiç girme amk. boşuna kavrulursun. neyse, sıcak bi merhaba bütün kızlara, senin gibi konuşkan olan bi kankin olursa yanında çok büyük avantaj. şimdi başlıyoruz. muhtemelen kızlar da merhaba diyecek, tanışalım deyip en yakınındakine elini uzatacaksın, tek tek hepsiyle tanış nerde okuyosunuz falan diye sor. muhabbet ısınmaya başlar. yüzsüz olmak önemli, gurur onur yapacaksan hiç girme bu işe. karı gibtir dese öteki yanağını dön. girdin ortama az biraz muabbet espiriler falan filan genelde gürültülü bi ortam olduğu için kulağa eğilmece falan olur. o yüzden nefesin kokmamalı panpa. öğlen yediğin soğanlı dürümün kokusunu kız kaldıramaz. buna da dikkat ettik. garson gelince ne içersiniz falan filan muabbeti yap, kızların hesabını ödemeye kalkma (ne oluyoruz lan höst derler amk). herkes içkilerini söylesin. ilk içkiler bitene kadar kal, bu arada rahatsız etmiyoruz değil mi diye sor. eğer rahatsız oldularsa söylerler hiç merak etme. o an kusura bakmayın deyip çekilip gitmeyi bil. şimdi ilk içkiler geldi içiliyor, kızların hareketlerini kes, bi tanesi muhtemelen kesiyodur seni. ilk içkilerin sonunda uygun bi anda onun yanına geç, daha yakından tanışma baabında. bişey söylemene gerek yok samimi olsun istedim falan de geç git. neyse burda başla konuşmaya işte şöyleydi böyleydi, telefonunu iste muhtemelen vermez, faceden eklerim seni falan de soyadını al, bunu yapamıcaksan telefonunu iste bi bakabilir miyim modeline falan gibisinden gir mesaj bölümüne adını soyadını numaranı yaz kaydet amk. neyse saatler ilerliyo bu sırada takılmaya devam et, diğer kızlarla ilgilenmeyi de ihmal etme bu arada. zütünü kaldırma yani önem verdiğinin. şimdi kızı yoklama vakti, kıza kaçta çıkacaksın diye sor, daha sabaha kadar burdayım, bilmiyorum duruma göre gibi bi cevap alırsan bilki o gece o kızı gibebilirsin. ama saat verirse atıyorum 11-12 vs. o kız vermez.

    şimdi 2 durumu inceliyoruz;

    1. durum için uygun, ev-otel, araba-taksi vs. ayarlı olması yararına olur. kıza bi kaç saat sonra istersen bizde devam edelim diye sorabilirsin, vereceği cevaba göre kalanını halledersin orasını da ben anlatmayayım.

    2. durum içinse kız gitmeye yeltendiğinde, sende kızla çık, taksisini ayarla, otobüs durağına git vs. vs. çok güzel bir geceydi, tekrar görüşmek isterim de ve ayrıl. artık bundan sonrası kızın senden hoşlanıp hoşlanmadığına bakar. hoşlandıysa o seni bulur bi şekil. hoşlanmadıysa da gibin sağolsun elinden geleni yaptın.

    hadi hayırlı traşlar.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster