1. 101.
    +1
    ayağa kalktım eşorfmanı ve boxer ı çıkarmadan camı kapadım. bir çırpıda üstümü soyup yatağa geçtim. ve uzandım. inanılmaz efor harcamış gibiydim. içine girecek gücü depolamak için rahatladım. kız benim dalgayla oynuyor. öpüyordu. diliyle alttan başlayıp üste kadar yalıyordu. ama ben bunları istemiyordum o an için. o kadar kendimden geçmiştim ki. bir an önce bütün hepsinde ıslaklığı hissetmek istiyordum. tamamiyle ağzına almasını istiyordum. ellerimi kafasına koyunca uyandı işi. başını aldı. dişleri temas etmiyordu. o kadar rahatlamıştım ki. tek yaptığım ellerimle saçını sıkmaktı.

    şimdi kontrolü o almıştı. ağzıyla beni yönetiyordu. ben kafasını tutup biraz daha zorladım. kız ileri geri yapmaya başladı. ıslattıkça daha fazla kısmını alıyordu ağzına. en sonunda bi gayret zorlayıp alabildiği kadarını aldı. o hareketi yaptığında bacaklarım kasıldı ve istemsiz havaya doğru kalktım. boşalcam sandı. kendimi sıkıyordum ama. tekrar yap bebeğim dedim.

    tekrar zorladı. inanılmaz keyif aldım. ufak bir inlemeyle titremeye başladım. göğüslerini getir dedim. dalgayı çıkardım. ve ilk aşkıma döndüm. terk ettiğim için yumuşayan göğüsleri beni iyice çileden çıkardı. yumuşak olmaları şu an için benim lehimeydi. arasına iki git gel yapmamla boşalmam bir oldu.

    bu birinci postaydı.
    ···
   tümünü göster