1. 1.
    0
    gerçekten yıllardır utanç içinde yaşıyorum. züt çeperimde bulunan kasların gevşekliği yüzünden kakamı tutamıyorum ve o an bulunduğum ortama bırakıyorum. bu yüzden mümkün mertebe evden dışarı adım atmıyorum. babam benden tiksiniyor ve yüzüme bile bakmıyor. annem bir defa toptancıya şeker almaya yolladı dükkanın orta yerine sıçtım. dükkan sahibi beni dövecekti ama kokudan yaklaşamadı.

    geçen yıl benden kurtulmak için evlendirmeye karar verdiler. gittik kız istemeye. konuşuldu kahveler içildi.. kızın babası kabul etti kızını verdi. kalktım elini öpmek için domaldığım sırada yine sıçtım ve paçalarımdan döküldü. bizi evlerinden küfürler eşliğinde kovdular. eve dönüş yolunda taksi beni almadı yürüyerek gittim.

    askerdende uygun değildir diye geri yolladılar. scorsky helikopterde altıma bıraktım. pilotlar havada helikopteri terk edip atladılar. benim yüzümden 8 arkadaşım şehit oldu. denetleme sırasında paşanın önünde çazur cuzur sıçtım. yemekhaneye bile sokmazlardı beni.. hayatım bitik.. napıcam bilmiyorum.
    ···
   tümünü göster