1. 1.
    +8 -1
    Bak dedim ölünce sende böyle toprak olacaksın, amın toprağa karışacak böcekler yiyecek o dıbını. mezara zütürüp ne yapacan, ne zaman öleceğimiz belli değil, yazık değil mi o pembecik amcığına. kız bir motive oldu bir motive oldu birden sıyırdı pantolonu gel dedi. dur ulan o kadar maceracı değilim mezarlıkta olur mu lan zombiler kovalar bizi..
    sonunu düşünen kahraman olamaz yiğidim diyip bende indirdim pantolonu, bir baktım mezarlık bekçisi yaşlı amca elinde sopa ''mezarlığı fuhuş yuvasına çevirdiniz pislikler diye bağırarak üstümüze koşuyor, ben pantolonu çekmeden koşuyorum bir baktım kız amcaya doğru gidip parmağını tutup parmağına sakso çekiyor, amca çılgın naralar atıyor vay 60 yıllık karıma olan sadakatimi zedeledin aşufte ben bu parmağı neyleyem diye. ben de gidip amcanın kulak memesini okşamaya başladım amca kalpten gitti orda.
    sözün özü mezarlıkta motive mi olur antrenör aklına uyduk. amca parmağı cenabet gitti diğer tarafa. ben o parmak emmeyi gördükten sonra ciks hayatım bitti. kızların kulak memesi artık mahrum olacak benden. kız tımarhanede sürekli tükürüp amcayım amna koyum diye sayıklıyormuş.

    özet: kızı mezara zütürdüm motive edeyim diye bekçi bizi kovaladı amcayı cinsel fantezimize kurban ettik, mezarlıkta o iş olmuyormuş.
    ···
   tümünü göster