1. 1.
    +4
    öncelikle şunu söyleyim kesinlikle sazan mazan.avi değildir. 1 milyar dolar türkiyede pek tutmadığı için firma benzin istasyonlarına, küçük işletmelere vs. 30ar paket tane gönderip her müşteriye birer adet denemesi için teşvik yapmış.

    arkadaşımın babasına da gelmiş 1 milyar dolar üstünde promosyon yazdığı için satamamışta adam. uğraşanın dıbına koyim demiş eve zütürmüş mekikleri.

    arkadaştan 10 tane aldım. hoşuma gitmedi. abim kargo şirketinde fırında çalışıyor ama şuan izinli.

    perşembe günü kayseri üzerinden başlıycak işe. 12 şehir gezicek 3 günde şimdi o şehirleri sayıyorum. o şehirlerde olan panpalara da uçuş brövelerini gönderiyorum uçaklarına kavuşuyorlar.

    şehirler;

    adana, çorum, izmir, istanbul, tekirdağ, bursa, philadelphia, ankara, eskişehir, washington, trabzon, new orleans ve artvin panpalar.

    bu şehirlerde olan panpalarımıza gönderebiliyorum ancak. geri kalanlara ulaştıramam. telefonların capsini atıyorum birazdan. inanan inanır inanmayan gibtirsin gitsin. beni bilen biliyor zaten amk

    şimdi gelelim oyuna. entry sonu 01 la biten 10 panpa tutturdugu entry numarasını bana atıyor, adresini yazıyor ve en geç cumartesi günü milyar dolarları elinde oluyor.

    oyun başlasın. tutturanları buraya edıtliyorum

    önemli edit:bu 1 milyar doları daha önce eski yeşilçam artistlerinden ahmet mekin kullanip denemiştir, ayrica entry nonuzu atın bana sizi nasıl arıyayım

    edit: panpalar tutturan panpalarım bana mesaj atıyor
    ···
   tümünü göster