1. 26.
    +1
    1) Ayrılacaksın : Önceleri umrunda olmayacak, geçen zaman, yoğun oluşun, üniversitedeysen arkadaşların, derslerin, ortam vs sana bir süre unutturacak. Sonra bir gün hatırlayacaksın, "Pek de sevmiyodum ama tatlıydı ya, şöyle anılarımız olmuştu da o şöyle yapmıştı" gibi bir şey aklına gelecek ama yine giblemeyeceksin, sonra bir gün yine aklına gelecek, sonra yine.. Sonra bir gün o arayacak ve seni çok özlediğini söyleyecek, bir anda ilişkiye devam edeceksin. Sonra yine aynı şeyler olacak ve yine ... Sonuç, sevgilin kadınsa ve kadınsı çekiciliğini kaybettiyse, artık güzel veya aşık olduğun o kişi değil, aklına sadece tatlı anıların, onun üzülmemesi vs geliyorsa bu aşk bitmiştir. Aşk yoksa içinde her ne olursa olsun (vicdan azabı, ciks falan) bitir.

    2) Devam edeceksin : ilişki ilerleyeceksin, daha çok şey paylaşacaksın, zamanla alışacaksınız birbirinize, ilerde sevgin yerini tamamen bağlılığa bıraktığında ve sen bunu anladığında yine bu şüphelere ve bunalımlara gireceksin. Artık ayrılmak o kadar kolay da olmayacak. Bir çok şey paylaştığın yaşadığın için artık bunları bir daha yaşayamayacağını veya onu üzeceğini ve onun üzülmeyi haketmediğini düşüneceksin. Bir çok saçmasapan süreçlerden geçeceksin. Sonra ayrıldığın an 1. maddeye dönecek şeyler.

    Özet: Aşk yoksa bitir. Onu kadın diye değil, anıların, paylaştıkların, vs vs için seviyorsan bitir. Mantıklı düşünüyorsan bitir. Kısaca Bitir olm sen
    ···
   tümünü göster